Jandarma uyuşturucu kullanıcılarını uygulamada yakaladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2022 - 17:35, Güncelleme: 01.01.2022 - 17:35
 

Jandarma uyuşturucu kullanıcılarını uygulamada yakaladı

Jandarma uyuşturucu kullanıcılarını uygulamada yakaladı
Düzce’de yeni yıla saatler kala D-100 Karayolu üzerinde uygulama yapan jandarma ekipleri durdurdukları otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildi. Yeni yıla vatandaşların huzur içinde girmesi için jandarma ekipleri Gümüşova ilçesi D-100 Karayolu üzerinde uygulama yaptı. Yapılan uygulama sırasında durumundan şüphelenilen otomobili durduran ekipler, 3 kişinin bulunduğu otomobilde yaptıkları aramada 85 gram bonzai maddesi ve 15 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.Olay ile ilgili olarak otomobilde bulunan T. U., F. B. ve F. B. isimli şahıslar gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.
Jandarma uyuşturucu kullanıcılarını uygulamada yakaladı

Düzce’de yeni yıla saatler kala D-100 Karayolu üzerinde uygulama yapan jandarma ekipleri durdurdukları otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildi.
Yeni yıla vatandaşların huzur içinde girmesi için jandarma ekipleri Gümüşova ilçesi D-100 Karayolu üzerinde uygulama yaptı.

Yapılan uygulama sırasında durumundan şüphelenilen otomobili durduran ekipler, 3 kişinin bulunduğu otomobilde yaptıkları aramada 85 gram bonzai maddesi ve 15 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.Olay ile ilgili olarak otomobilde bulunan T. U., F. B. ve F. B. isimli şahıslar gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.