Imany İstanbul'da sahne almaya hazırlanıyor

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.04.2024 - 16:14, Güncelleme: 17.04.2024 - 16:14
 

Imany İstanbul'da sahne almaya hazırlanıyor

Platin plak sahibi dünyaca ünlü şarkıcı Imany, Türkiye turnesi kapsamında İstanbul'da konser vermeye hazırlanıyor.
İlk albümü "Shape of a Broken Heart" ile üç ülkede platin plak kazanan Imany, yeni albümü Voodoo-Cello'nun Türkiye turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşacak. Asıl adı Nadia Mladjao olan sanatçı, etkinlikler kapsamında sahne alacak. IMANY İSTANBUL'DA SAHNE ALMAYA HAZIRLANIYOR Imany'nin konser takvimi ise şu şekilde açıklandı: 4 Haziran'da Ankara, 5 Haziran'da İzmir, 7 Haziran'da İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, 8 Haziran'da ise Antalya'da konser verecek.
Platin plak sahibi dünyaca ünlü şarkıcı Imany, Türkiye turnesi kapsamında İstanbul'da konser vermeye hazırlanıyor.

İlk albümü "Shape of a Broken Heart" ile üç ülkede platin plak kazanan Imany, yeni albümü Voodoo-Cello'nun Türkiye turnesi kapsamında müzikseverlerle buluşacak.

Asıl adı Nadia Mladjao olan sanatçı, etkinlikler kapsamında sahne alacak.


IMANY İSTANBUL'DA SAHNE ALMAYA HAZIRLANIYOR

Imany'nin konser takvimi ise şu şekilde açıklandı:

4 Haziran'da Ankara, 5 Haziran'da İzmir, 7 Haziran'da İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, 8 Haziran'da ise Antalya'da konser verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.