Gürültü yapan öğrencisine kafasına kitapla vuran öğretmen öğrenci yakınları tarafından darp edildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 13:20, Güncelleme: 10.11.2023 - 13:20
 

Gürültü yapan öğrencisine kafasına kitapla vuran öğretmen öğrenci yakınları tarafından darp edildi

Gürültü yapan öğrencisine kafasına kitapla vuran öğretmen, okula gelen öğrencinin yakınları tarafından darp edildi. TEdavi edilen öğretmen hakkında soruşturma
İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir mesleki eğitim merkezinde öğrencisini kitapla darbettiği iddia edilen öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. Olay, Beylikdüzü birlik sanayi sitesi mesleki eğitim lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, 9. sınıfta okuyan Yusuf E. gürültü yaptığı gerekçesiyle öğretmeni tarafından uyarıldı. Daha sonra öğretmeniyle tartışan öğrenci, yerine geçerek oturdu. Sinirine hakim olamayan edebiyat öğretmeni Mehmet E.B., Yusuf E.'nin yanına gelerek kitapla kafasına vurmaya başladı. Öğrenci, "hocam" diyerek durmasını istediği esnada ise öğretmen "hocam dedikçe daha çok vuracağım" diyerek kitapla vurmaya devam etti. Sınıfın içinde arkadaşlarının yanında darp edilen öğrenci ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. OKULA GELEN ÖĞRENCİ YAKINLARI DA ÖĞRETMENİ DARP ETTİ Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası öğrenci Yusuf E.'nin yakınları okula gelip öğretmen Mehmet E.B.'yi darp etti. İhbar sonrası olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Öğretmen Mehmet E.B ambulansla hastaneye sevk edildi. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca, öğretmen hakkında ihbar üzerine soruşturma açıldı.
Gürültü yapan öğrencisine kafasına kitapla vuran öğretmen, okula gelen öğrencinin yakınları tarafından darp edildi. TEdavi edilen öğretmen hakkında soruşturma

İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir mesleki eğitim merkezinde öğrencisini kitapla darbettiği iddia edilen öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay, Beylikdüzü birlik sanayi sitesi mesleki eğitim lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, 9. sınıfta okuyan Yusuf E. gürültü yaptığı gerekçesiyle öğretmeni tarafından uyarıldı. Daha sonra öğretmeniyle tartışan öğrenci, yerine geçerek oturdu. Sinirine hakim olamayan edebiyat öğretmeni Mehmet E.B., Yusuf E.'nin yanına gelerek kitapla kafasına vurmaya başladı. Öğrenci, "hocam" diyerek durmasını istediği esnada ise öğretmen "hocam dedikçe daha çok vuracağım" diyerek kitapla vurmaya devam etti. Sınıfın içinde arkadaşlarının yanında darp edilen öğrenci ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

OKULA GELEN ÖĞRENCİ YAKINLARI DA ÖĞRETMENİ DARP ETTİ

Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası öğrenci Yusuf E.'nin yakınları okula gelip öğretmen Mehmet E.B.'yi darp etti. İhbar sonrası olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Öğretmen Mehmet E.B ambulansla hastaneye sevk edildi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca, öğretmen hakkında ihbar üzerine soruşturma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.