Geleneksel Mevlid 13. Defa yapıldı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.06.2024 - 09:26, Güncelleme: 03.06.2024 - 09:26
 

Geleneksel Mevlid 13. Defa yapıldı

Her yıl yapılan ve bu sene 13. yılını dolduran Çilimli Şerefiye Mahallesi Geleneksel mezarlık mevlidi yoğun katılımla gerçekleşti.
İlçe Kaymakamı Furkan Alpay, Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız’da geleneksel mevlide katılanları yalnız bırakmadı.Düzce’nin Çilimli İlçesi’nde her yıl haziran ayının ilk pazar gününde yapılan ve gelenekselleşen Serefiye Mahallesi mezarlık mevlidi bu sene de yoğun katılımla yapıldı. Bu sene 13. Yılını dolduran Mevlid ile birlikte Şerefiye Mahallesi’nden ebediyete göç etmiş sakinler ve yakınları için Mevlid okundu. Ayrıca katılanlara pilav ikram edildi.  Çilimli’nin yanı sıra ilçe dışından ve il dışlından da yoğun katılımın olduğu mevlide ilçe Kaymakamı Furkan Alpay ve Belediye başkanı Yılmaz Yıldız da katılarak mezarlıkta bulunan mevtaların ruhlarına dua okudular.  Filistin ve Gazze unutulmadı.Mevlid de İsrail saldırıları altında bulunan ve yaşlı genç, çoluk çocuk, kadın erkek binlerce Filistinlinin şehit olduğu Gazze’de unutulmadı. İsrail’in soykırımıa dönen saldırılarında yaşamını yitiren Filisitinliler için dualar edildi. Mezarlıkta ise Türk Bayrakları ve Filistin bayrakları asılarak destek mesajı verildi.
Her yıl yapılan ve bu sene 13. yılını dolduran Çilimli Şerefiye Mahallesi Geleneksel mezarlık mevlidi yoğun katılımla gerçekleşti.

İlçe Kaymakamı Furkan Alpay, Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız’da geleneksel mevlide katılanları yalnız bırakmadı.Düzce’nin Çilimli İlçesi’nde her yıl haziran ayının ilk pazar gününde yapılan ve gelenekselleşen Serefiye Mahallesi mezarlık mevlidi bu sene de yoğun katılımla yapıldı.

Bu sene 13. Yılını dolduran Mevlid ile birlikte Şerefiye Mahallesi’nden ebediyete göç etmiş sakinler ve yakınları için Mevlid okundu. Ayrıca katılanlara pilav ikram edildi.  Çilimli’nin yanı sıra ilçe dışından ve il dışlından da yoğun katılımın olduğu mevlide ilçe Kaymakamı Furkan Alpay ve Belediye başkanı Yılmaz Yıldız da katılarak mezarlıkta bulunan mevtaların ruhlarına dua okudular.

 Filistin ve Gazze unutulmadı. Mevlid de İsrail saldırıları altında bulunan ve yaşlı genç, çoluk çocuk, kadın erkek binlerce Filistinlinin şehit olduğu Gazze’de unutulmadı. İsrail’in soykırımıa dönen saldırılarında yaşamını yitiren Filisitinliler için dualar edildi. Mezarlıkta ise Türk Bayrakları ve Filistin bayrakları asılarak destek mesajı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.