Geç kalan öğrenciler yürekleri ağızlara getirdi

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.06.2024 - 13:54, Güncelleme: 08.06.2024 - 14:06
 

Geç kalan öğrenciler yürekleri ağızlara getirdi

Lise öğrencileri, üniversiteli olmalarını sağlayacak ve geleceklerini belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giriyor.
YKS’nin ilk oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınav merkezlerinin kapılarının kapanmasıyla sınav başladı. Ancak sınava son dakikada yetişmeye çalışanlar, yine ailelerin yüreklerini ağızlara getirdi. Düzce’de sınava girecek olan üniversite adayları sabahın erken saatlerinde aileleri ile sınav merkezlerinin önüne akın ettiler. Saat 10.15’te başlayan oturum TYT için üniversite adayları ter dökmeye başladı. Sınava giren adayların aileleri ise okulların dışında adaylar için dualar etti.Öğrenci velileri tartıştı.Bazı öğrenci velileri sınav öncesinde sınavların yapılacağı okulların önünde okulu bekleyen özel güvenlikçilerle uygulamalar nedeniyle küçük çaplı tartışma yaşadı. Sınav klasiği yine şaşmadıSınavın yapılacağı merkezlere son dakikada gelen öğrenciler kapıda bekleyen başka öğrencilerin velilerinin yüreğini ağzına getirdi. Geç kalan öğrencileri hızlı olmaları konusunda uyaran veliler, öğrencilerin koşması içinde tempo tuttu. Saatler 10.00 gösterirken sınav merkezlerinin bahçe kapıları kapatılmasıyla sınav salonlarına girişler durduruldu. (Temel Yeterlilik Testi) TYT saat 10.15.'te başladı 13.00'te sona erecek. Yarın yapılacak (Alan Yeterlilik Testi) AYT saat 10.15'te başlayıp 13.15'te bitecek.
Lise öğrencileri, üniversiteli olmalarını sağlayacak ve geleceklerini belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giriyor.

YKS’nin ilk oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınav merkezlerinin kapılarının kapanmasıyla sınav başladı. Ancak sınava son dakikada yetişmeye çalışanlar, yine ailelerin yüreklerini ağızlara getirdi. Düzce’de sınava girecek olan üniversite adayları sabahın erken saatlerinde aileleri ile sınav merkezlerinin önüne akın ettiler.

Saat 10.15’te başlayan oturum TYT için üniversite adayları ter dökmeye başladı. Sınava giren adayların aileleri ise okulların dışında adaylar için dualar etti.Öğrenci velileri tartıştı.Bazı öğrenci velileri sınav öncesinde sınavların yapılacağı okulların önünde okulu bekleyen özel güvenlikçilerle uygulamalar nedeniyle küçük çaplı tartışma yaşadı.

Sınav klasiği yine şaşmadıSınavın yapılacağı merkezlere son dakikada gelen öğrenciler kapıda bekleyen başka öğrencilerin velilerinin yüreğini ağzına getirdi. Geç kalan öğrencileri hızlı olmaları konusunda uyaran veliler, öğrencilerin koşması içinde tempo tuttu. Saatler 10.00 gösterirken sınav merkezlerinin bahçe kapıları kapatılmasıyla sınav salonlarına girişler durduruldu. (Temel Yeterlilik Testi) TYT saat 10.15.'te başladı 13.00'te sona erecek. Yarın yapılacak (Alan Yeterlilik Testi) AYT saat 10.15'te başlayıp 13.15'te bitecek.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.