Filiz Akın sağlığındaki son durumu paylaştı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.04.2024 - 11:42, Güncelleme: 08.04.2024 - 11:42
 

Filiz Akın sağlığındaki son durumu paylaştı

Filiz Akın sağlığındaki son durum hakkında bilgi verdi. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Filiz Akın, takipçilerine de ayrıca teşekkürlerini iletti.
Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulundu. Instagram'ı aktif bir şekilde kullanan Filiz Akın, sağlık durumu hakkında bir video yayımlayıp şu ifadeleri kullandı: "Bugün Bodrum'da öğlene kadar hava kapalı ve soğuktu. Kontrol sonucunda ise Antibiyotik ve sinüzit ilacı biraz , diğer ilaçlar bir ay daha uzatıldı durum nispeten iyi ama yorucu. Hepinize iyilik dilek ve duaları için teşekkür eder, olabildiğince iyi bir hafta sonu dilerim. Dilek ve yorumlarınızla moral oldunuz Zaten sevgi tedavinin büyük bir parçası Tekrar teşekkür ederim yolladığınız mesajlara iyi ki varsınız.
Filiz Akın sağlığındaki son durum hakkında bilgi verdi. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Filiz Akın, takipçilerine de ayrıca teşekkürlerini iletti.

Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili sosyal medyada açıklamalarda bulundu. Instagram'ı aktif bir şekilde kullanan Filiz Akın, sağlık durumu hakkında bir video yayımlayıp şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Bodrum'da öğlene kadar hava kapalı ve soğuktu. Kontrol sonucunda ise Antibiyotik ve sinüzit ilacı biraz , diğer ilaçlar bir ay daha uzatıldı durum nispeten iyi ama yorucu. Hepinize iyilik dilek ve duaları için teşekkür eder, olabildiğince iyi bir hafta sonu dilerim.

Dilek ve yorumlarınızla moral oldunuz Zaten sevgi tedavinin büyük bir parçası Tekrar teşekkür ederim yolladığınız mesajlara iyi ki varsınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.