Faruk Özlü’ye çirkin saldırı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.02.2024 - 19:15, Güncelleme: 23.02.2024 - 19:15
 

Faruk Özlü’ye çirkin saldırı

Pankart, afiş ve brandalar hedef oldu
Seçim çalışmaları çerçevesinde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Faruk Özlü’nün seçim çalışmaları çerçevesinde şehir merkezinin her yerine astığı broşürlerine çirkin saldırı. Bilbordlara ve üst geçitlere asılan Faruk Özlü posterlerinde FARUK Özlü’ye kırmızı boya ile çarpı işareti atıldı. Daha öncede Yeniden Refah Partisi’nin adayı Davut Güloğlu’nun pankartları toplanmasının ardından bu defa da Faruk Özlü’nün afişlerine yapılan saldırılar, seçimlerin rekabetçi geçeceğini de gözler önüne serdi.  Yerel seçimlere artık 1 ay 10 gün kala siyasi atmosfer gerilmeye başladı. Bu çerçevede mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk özlü’nün şehir merkezinin her yerindeki posterlerine kimliği belirsiz kişi ve kişilerce saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ve kişilerce birbordlarda Faruk Özlü’nün yaptığı icraatları anlattığı afişlerde ve üst geçitlerdeki brandalarında Faruk Özlü fotoğrafına çarpı işareti koyuldu.  Güloğlu’nun da brandaları toplanmıştı Faruk Özlü’ye yapılan çirkin saldırı Şubat ayı başında şehir merkezindeki üst ve alt geçitlere Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu’nun propagandaların yer aldığı brandaların toplanmasını getirdi. Davut Güloğlu’da adaylığının açıklanmasının ardından şehrin çeşitli noktalarına brandalara Düzce için seçim söylemlerinin yer aldığı brandalar asılmıştı. Ancak kimliği belirsiz kişi ve kişilerce brandalar, sökülmüş ve yok edilmişti. Tedirginliğe neden oluyorAdayların astığı afiş, pankart ve brandalar siyasi partilerin ve siyasi parti gönüllülerinin kısıtlı bütçeleriyle yapılırken yapılan çirkin saldırılar ise tedirginliğe neden oluyor.
Pankart, afiş ve brandalar hedef oldu

Seçim çalışmaları çerçevesinde Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Faruk Özlü’nün seçim çalışmaları çerçevesinde şehir merkezinin her yerine astığı broşürlerine çirkin saldırı. Bilbordlara ve üst geçitlere asılan Faruk Özlü posterlerinde FARUK Özlü’ye kırmızı boya ile çarpı işareti atıldı. Daha öncede Yeniden Refah Partisi’nin adayı Davut Güloğlu’nun pankartları toplanmasının ardından bu defa da Faruk Özlü’nün afişlerine yapılan saldırılar, seçimlerin rekabetçi geçeceğini de gözler önüne serdi.  Yerel seçimlere artık 1 ay 10 gün kala siyasi atmosfer gerilmeye başladı. Bu çerçevede mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti belediye başkan adayı Faruk özlü’nün şehir merkezinin her yerindeki posterlerine kimliği belirsiz kişi ve kişilerce saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişi ve kişilerce birbordlarda Faruk Özlü’nün yaptığı icraatları anlattığı afişlerde ve üst geçitlerdeki brandalarında Faruk Özlü fotoğrafına çarpı işareti koyuldu. 

Güloğlu’nun da brandaları toplanmıştı
Faruk Özlü’ye yapılan çirkin saldırı Şubat ayı başında şehir merkezindeki üst ve alt geçitlere Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu’nun propagandaların yer aldığı brandaların toplanmasını getirdi. Davut Güloğlu’da adaylığının açıklanmasının ardından şehrin çeşitli noktalarına brandalara Düzce için seçim söylemlerinin yer aldığı brandalar asılmıştı. Ancak kimliği belirsiz kişi ve kişilerce brandalar, sökülmüş ve yok edilmişti. Tedirginliğe neden oluyorAdayların astığı afiş, pankart ve brandalar siyasi partilerin ve siyasi parti gönüllülerinin kısıtlı bütçeleriyle yapılırken yapılan çirkin saldırılar ise tedirginliğe neden oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.