Faruk Özlü, sorunları ilk ağızdan dinliyor Düzce, Siyaset Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2022 - 14:17, Güncelleme: 12.10.2022 - 14:17
 

Faruk Özlü, sorunları ilk ağızdan dinliyor Düzce, Siyaset Haber Düzce Hür Haber

Başkan Özlü, sorunları ilk ağızdan dinliyor
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.Başkan Faruk Özlü, vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelerek istek ve taleplerini dinliyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda Başkan Özlü mahalle muhtarlarını misafir etti. Sancaklar, Akınlar, Sarayyeri ve Yeni Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Özlü, istek ve talepleri masaya yatırıldı.Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün toplantılar öncesinde mahalle ziyaretlerinde iletilen istek, talep ve sıkıntılara yönelik başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme yapan Faruk Özlü, taleplerin değerlendirilmesi ve sıkıntıların çözümüne yönelik bir programlama dahilinde hızlıca hareket edilmesi yönünde talimat verdi.
Başkan Özlü, sorunları ilk ağızdan dinliyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.Başkan Faruk Özlü, vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelerek istek ve taleplerini dinliyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda Başkan Özlü mahalle muhtarlarını misafir etti.

Sancaklar, Akınlar, Sarayyeri ve Yeni Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Özlü, istek ve talepleri masaya yatırıldı.Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün toplantılar öncesinde mahalle ziyaretlerinde iletilen istek, talep ve sıkıntılara yönelik başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme yapan Faruk Özlü, taleplerin değerlendirilmesi ve sıkıntıların çözümüne yönelik bir programlama dahilinde hızlıca hareket edilmesi yönünde talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.