Evden çıkan dumanlar yürekleri ağızlara getirdi

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.01.2024 - 14:31, Güncelleme: 06.01.2024 - 15:43
 

Evden çıkan dumanlar yürekleri ağızlara getirdi

Çay Mahallesinde 2 katlı ahşap evin çatısından çıkan dumanlar paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerini alarma geçiren ihbarda vatandaşlar ve ev sahipleri yangını kısa süre de söndürdü.
Yangın; öğlen saatlerinde Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Çay Mahallesi Aydın Sokak’ta Mehmet T.’ye ait 2 katlı ahşap evin çatısında dumanlar çıkmaya başladı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangının bulunduğu Aydın sokağa gitti. Ancak ev sahipleri ve vatandaşlar dumanlara müdahale ederek, kısa sürede alevleri söndürdü. İtfaiye ekipleri ise güvenlik önlemi alarak soğutma çalışması yaptı. Kısa süreli paniğe neden olan yangında can ve mal kaybı yaşanmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.    
Çay Mahallesinde 2 katlı ahşap evin çatısından çıkan dumanlar paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerini alarma geçiren ihbarda vatandaşlar ve ev sahipleri yangını kısa süre de söndürdü.

Yangın; öğlen saatlerinde Çay Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Çay Mahallesi Aydın Sokak’ta Mehmet T.’ye ait 2 katlı ahşap evin çatısında dumanlar çıkmaya başladı. Dumanları gören mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangının bulunduğu Aydın sokağa gitti.

Ancak ev sahipleri ve vatandaşlar dumanlara müdahale ederek, kısa sürede alevleri söndürdü. İtfaiye ekipleri ise güvenlik önlemi alarak soğutma çalışması yaptı.

Kısa süreli paniğe neden olan yangında can ve mal kaybı yaşanmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.