Düzce’den deprem bölgesine 7 bin çadır Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2023 - 13:04, Güncelleme: 25.02.2023 - 13:04
 

Düzce’den deprem bölgesine 7 bin çadır Düzce Haber

Deprem bölgesine 7 bin çadır
Düzce’den deprem bölgelerinde kullanılmak üzere 7 bin 50 çadır gönderildi. Hem AFAD hem de Kızılay depolarından gönderilen çadırlar, depremzedelerin kullanımına sunuldu.6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından 23 Kasım Düzce depremi için Düzce’ye gelen çadırlar da dahil olmak üzere binlerce çadır deprem bölgelerine gönderildi. Bu çerçevede AFAD Düzce il Müdürlüğü deposundan ve Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi deposunda toplanan 7 bin 50 çadır, Adıyaman ve Kahramanmaraş’a gönderildi. Çadırlar ayrıca, bölgelere gönderilmesinin ardından vatandaşlara teslim edildi. Bazı bölgelerde ise çadır kentler oluşturularak vatandaşların kullanımına sunuldu.
Deprem bölgesine 7 bin çadır

Düzce’den deprem bölgelerinde kullanılmak üzere 7 bin 50 çadır gönderildi. Hem AFAD hem de Kızılay depolarından gönderilen çadırlar, depremzedelerin kullanımına sunuldu.6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından 23 Kasım Düzce depremi için Düzce’ye gelen çadırlar da dahil olmak üzere binlerce çadır deprem bölgelerine gönderildi.

Bu çerçevede AFAD Düzce il Müdürlüğü deposundan ve Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi deposunda toplanan 7 bin 50 çadır, Adıyaman ve Kahramanmaraş’a gönderildi. Çadırlar ayrıca, bölgelere gönderilmesinin ardından vatandaşlara teslim edildi. Bazı bölgelerde ise çadır kentler oluşturularak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.