Düzce'de Trafiği rahatlatacak hamleler sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2021 - 12:20, Güncelleme: 18.12.2021 - 12:20
 

Düzce'de Trafiği rahatlatacak hamleler sürüyor

Trafiği rahatlatacak hamleler sürüyor
Düzce Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü il genelinde trafiği rahatlatacak hamlelerini sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler il merkezinde yol açma ve yol dolgu çalışmalarını sürdürüyor.Düzce’de artan araç sayısı ile birlikte oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak için Düzce Belediyesi hamlelerini sürdürüyor. Özellikle ara sokaklarda artan trafiğin azaltılması için yeni yol çalışmalarını sürdüren Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bazı sokaklarda açılan yollarda da dolgu çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaçlar doğrultusunda yol açma çalışması yapılan yerlerin kullanımına uygun hale getirilmesi için dolgu ve reglaj çalışmalarını tamamlayan ekipler trafiğin rahatlatılması için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Trafiği rahatlatacak hamleler sürüyor

Düzce Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü il genelinde trafiği rahatlatacak hamlelerini sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler il merkezinde yol açma ve yol dolgu çalışmalarını sürdürüyor.Düzce’de artan araç sayısı ile birlikte oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak için Düzce Belediyesi hamlelerini sürdürüyor.

Özellikle ara sokaklarda artan trafiğin azaltılması için yeni yol çalışmalarını sürdüren Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bazı sokaklarda açılan yollarda da dolgu çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaçlar doğrultusunda yol açma çalışması yapılan yerlerin kullanımına uygun hale getirilmesi için dolgu ve reglaj çalışmalarını tamamlayan ekipler trafiğin rahatlatılması için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.