Düzce'de Otoparklara düzenleme geliyor

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 18.12.2023 - 14:22, Güncelleme: 18.12.2023 - 14:30
 

Düzce'de Otoparklara düzenleme geliyor

Düzce’de kent merkezinde boş arazilere gelişi güzel yapılan otoparklarda başıboşluk Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü harekete geçirdi.
Faruk Özlü, otoparklarda uygulanan başıboşluğun giderilmesi için otopark yönetmeliği çıkartılması için talimat verdi.Düzce şehir merkezinde araç sahiplerinin kabusu olan özel otoparklar için Belediye Başkanı Dr. Faruk özlü, harekete geçti. Faruk özlü hem araç sahiplerinin zor sokan ve görüntü kirliliğine neden olan otoparklara düzenleme getirilmesi, ücret tarifelerinin başıboşluktan kurtulup düzene sokulması için çalışma başlatılması talimatını verdi. Aynı cadde, sokak üzerinde farklı otoparklarda farklı fiyat tarifesi uygulanıyordu. Bu durum ise araç sahiplerini, sürücüleri ciddi anlamda zora sokuyordu. Şehir merkezinde işi olan bir kişi bir otoparka saatlik ücret öderken aynı sokaktan başka bir otoparka ise akşam kadar fiyatı ödemek zorunda kalabiliyordu. Faruk Özlü’nün talimatıyla bu keşmekeş durum ortadan kaldırılacak ve hem fiyat tarifesi hemde görüntü kirliliği önlenmiş olacak. Çalışmaların en kısa sürede bitirilerek, 2024’ün ilk belediye meclis gündemine gelmesi planlanıyor.    
Düzce’de kent merkezinde boş arazilere gelişi güzel yapılan otoparklarda başıboşluk Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü harekete geçirdi.

Faruk Özlü, otoparklarda uygulanan başıboşluğun giderilmesi için otopark yönetmeliği çıkartılması için talimat verdi.Düzce şehir merkezinde araç sahiplerinin kabusu olan özel otoparklar için Belediye Başkanı Dr. Faruk özlü, harekete geçti.

Faruk özlü hem araç sahiplerinin zor sokan ve görüntü kirliliğine neden olan otoparklara düzenleme getirilmesi, ücret tarifelerinin başıboşluktan kurtulup düzene sokulması için çalışma başlatılması talimatını verdi. Aynı cadde, sokak üzerinde farklı otoparklarda farklı fiyat tarifesi uygulanıyordu. Bu durum ise araç sahiplerini, sürücüleri ciddi anlamda zora sokuyordu.

Şehir merkezinde işi olan bir kişi bir otoparka saatlik ücret öderken aynı sokaktan başka bir otoparka ise akşam kadar fiyatı ödemek zorunda kalabiliyordu. Faruk Özlü’nün talimatıyla bu keşmekeş durum ortadan kaldırılacak ve hem fiyat tarifesi hemde görüntü kirliliği önlenmiş olacak. Çalışmaların en kısa sürede bitirilerek, 2024’ün ilk belediye meclis gündemine gelmesi planlanıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.