Düzce'de Mercedes Şöleni: 1953 Model Araç İlgi Odağı Oldu

Yaşam 14.06.2026 - 20:37, Güncelleme: 14.06.2026 - 21:20
 

Düzce'de Mercedes Şöleni: 1953 Model Araç İlgi Odağı Oldu

Düzce’de düzenlenen 3. Mercedes Buluşması’nda yaklaşık 200 araç sergilendi. Etkinliğin ilgi odağı ise 1953 model Mercedes oldu.
Düzce'de Mercedes Şöleni: 1953 Model Araç İlgi Odağı Oldu Düzce’de otomobil tutkunlarını bir araya getiren “3. Mercedes Buluşması”, Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen yaklaşık 200 Mercedes marka araç, Düzcelilerle buluştu.Düzce Belediyesi iştirak şirketi BELTEM ile Düzce Mercedes Kulübü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte klasik modellerden yeni nesil araçlara kadar çok sayıda Mercedes sergilendi. Etkinliğin en dikkat çeken aracı ise 1953 model Mercedes oldu. Yaklaşık 200 araç sergilendi Türkiye’nin dört bir yanından Düzce’ye gelen Mercedes sahipleri, özel araçlarını Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Fuar Alanı’nda sergiledi.Gün boyunca otomobil tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, klasik Mercedes modelleri ile yeni nesil araçlar aynı alanda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. 1953 model Mercedes büyük ilgi gördü Buluşmanın en dikkat çeken araçlarından biri 1953 model Mercedes oldu. Klasik otomobil meraklılarının yakından incelediği araç, etkinliğin ilgi odağı haline geldi.Ziyaretçiler, farklı dönemlere ait Mercedes modellerini inceleme fırsatı bulurken, araç sahipleri de otomobilleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Fuar alanı ilk etkinliğinde otomobil tutkunlarını ağırladı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından çok amaçlı kullanıma uygun olarak kente kazandırılan Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Fuar Alanı, ilk etkinliğinde Mercedes tutkunlarına ev sahipliği yaptı.Yeni alanın organizasyona uygun yapısı, hem araç sahipleri hem de ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Konvoyla şehir turu yaptılar Etkinliğin sonunda Mercedes tutkunları araçlarıyla konvoy oluşturdu. Hürriyet Caddesi üzerinden Bahçeşehir’e geçen araçlar, şehir turuyla buluşmayı tamamladı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, otomobil tutkunlarının bir araya geldiği keyifli bir etkinlik olarak sona erdi.
Düzce’de düzenlenen 3. Mercedes Buluşması’nda yaklaşık 200 araç sergilendi. Etkinliğin ilgi odağı ise 1953 model Mercedes oldu.

Düzce'de Mercedes Şöleni: 1953 Model Araç İlgi Odağı Oldu

Düzce’de otomobil tutkunlarını bir araya getiren “3. Mercedes Buluşması”, Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen yaklaşık 200 Mercedes marka araç, Düzcelilerle buluştu.Düzce Belediyesi iştirak şirketi BELTEM ile Düzce Mercedes Kulübü iş birliğinde düzenlenen etkinlikte klasik modellerden yeni nesil araçlara kadar çok sayıda Mercedes sergilendi. Etkinliğin en dikkat çeken aracı ise 1953 model Mercedes oldu.

Yaklaşık 200 araç sergilendi

Türkiye’nin dört bir yanından Düzce’ye gelen Mercedes sahipleri, özel araçlarını Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Fuar Alanı’nda sergiledi.Gün boyunca otomobil tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, klasik Mercedes modelleri ile yeni nesil araçlar aynı alanda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

1953 model Mercedes büyük ilgi gördü

Buluşmanın en dikkat çeken araçlarından biri 1953 model Mercedes oldu. Klasik otomobil meraklılarının yakından incelediği araç, etkinliğin ilgi odağı haline geldi.Ziyaretçiler, farklı dönemlere ait Mercedes modellerini inceleme fırsatı bulurken, araç sahipleri de otomobilleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Fuar alanı ilk etkinliğinde otomobil tutkunlarını ağırladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından çok amaçlı kullanıma uygun olarak kente kazandırılan Tuhafiyeciler Pazaryeri ve Fuar Alanı, ilk etkinliğinde Mercedes tutkunlarına ev sahipliği yaptı.Yeni alanın organizasyona uygun yapısı, hem araç sahipleri hem de ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Konvoyla şehir turu yaptılar

Etkinliğin sonunda Mercedes tutkunları araçlarıyla konvoy oluşturdu. Hürriyet Caddesi üzerinden Bahçeşehir’e geçen araçlar, şehir turuyla buluşmayı tamamladı.

Renkli görüntülere sahne olan organizasyon, otomobil tutkunlarının bir araya geldiği keyifli bir etkinlik olarak sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.