Düzce ve 18 ilde terör destekçilerine operasyon

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.04.2024 - 14:13, Güncelleme: 14.04.2024 - 14:18
 

Düzce ve 18 ilde terör destekçilerine operasyon

Bozdoğan-25’te 49 destekçi yakalandı.Aralarında Düzce ile 19 ilde terör örgütlerine finansal destek sağladığı belirlenenlere karşı Emniyet genel Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.
Operasyonlarda 49 kişi yakalandı.İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütüne yönelik "Bozdoğan-25" operasyonlarında 49 şüphelinin yakalandığını bildirdi.Bakanlıktan yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, terör örgütlerinin faaliyet ve finans kaynaklarının engellenmesine yönelik İstanbul, Adana, Şanlıurfa, Şırnak, Ağrı, Batman, Bilecik, Erzurum, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Manisa, Muş, Samsun ve Siirt'te operasyon düzenlendiğini belirtti."Bozdoğan-25" operasyonlarında 49 şüpheli yakalandı. Şüpheliler "sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yapma", "terör örgütüne üye olma" ve "terör örgütüne yardım ve yataklık etme" suçlarını işlediklerinin tespit edildi.
Bozdoğan-25’te 49 destekçi yakalandı.Aralarında Düzce ile 19 ilde terör örgütlerine finansal destek sağladığı belirlenenlere karşı Emniyet genel Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 49 kişi yakalandı.İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütüne yönelik "Bozdoğan-25" operasyonlarında 49 şüphelinin yakalandığını bildirdi.Bakanlıktan yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, terör örgütlerinin faaliyet ve finans kaynaklarının engellenmesine yönelik İstanbul, Adana, Şanlıurfa, Şırnak, Ağrı, Batman, Bilecik, Erzurum, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Kocaeli, Manisa, Muş, Samsun ve Siirt'te operasyon düzenlendiğini belirtti."Bozdoğan-25" operasyonlarında 49 şüpheli yakalandı. Şüpheliler "sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütü propagandası yapma", " terör örgütüne üye olma" ve " terör örgütüne yardım ve yataklık etme" suçlarını işlediklerinin tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.