Düzce Üniversitesi öğrencilerine yapıldı. Düzce, Yerel Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2022 - 13:32, Güncelleme: 16.10.2022 - 13:32
 

Düzce Üniversitesi öğrencilerine yapıldı. Düzce, Yerel Haber Düzce Hür Haber

Düzce Üniversitesi öğrencilerine yapıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan ve Düzce’de faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezlerinin tanıtımı Düzce Üniversitesi öğrencilerine yapıldı. Düzce Üniversitesi’nde yeni akademik eğitim öğretim dönemi geçtiğimiz hafta başladı. Öğrencilere hem Düzce’yi hem de faaliyetleri anlatmak için çalışmalar yürüten Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik merkezleri bu sefer Üniversite alanında kendi faaliyetlerini öğrencilere anlattı. Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği tanıtımlarda, merkezin faaliyetleri ilgi odağı oldu.
Düzce Üniversitesi öğrencilerine yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan ve Düzce’de faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezlerinin tanıtımı Düzce Üniversitesi öğrencilerine yapıldı.

Düzce Üniversitesi’nde yeni akademik eğitim öğretim dönemi geçtiğimiz hafta başladı. Öğrencilere hem Düzce’yi hem de faaliyetleri anlatmak için çalışmalar yürüten Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik merkezleri bu sefer Üniversite alanında kendi faaliyetlerini öğrencilere anlattı. Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği tanıtımlarda, merkezin faaliyetleri ilgi odağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.