Düzce Prof. Dr. Nedim Sözbir akademik yıl açılış törenine katıldı Düzce, Gündem Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2022 - 16:49, Güncelleme: 10.10.2022 - 16:49
 

Düzce Prof. Dr. Nedim Sözbir akademik yıl açılış törenine katıldı Düzce, Gündem Haber Düzce Hür Haber

2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı.
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı.2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’nde Düzce Üniversitesi’nden; Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Koca Çalışkan ile öğretim üyeleri ve öğrenciler de yer aldı. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, altyapısıyla dünyaya örnek gösterebileceğimiz üniversitelerimizin olduğuna işaret ederek Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) etkinliğini daha da artırmayı hedeflediklerini ifade etti.35 yaş ve üzerindeki kadınlar için lisans ve ön lisans programlarında ek kontenjan tanımlanacağını belirten Recep Tayyip Erdoğan, Öğrenci Disiplin Yönetmeliği’ni özgürlükçü bir bakış açısı ile değiştirdiklerini söyleyerek birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.
2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı.2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’nde Düzce Üniversitesi’nden; Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir ile birlikte Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Koca Çalışkan ile öğretim üyeleri ve öğrenciler de yer aldı.

Programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, altyapısıyla dünyaya örnek gösterebileceğimiz üniversitelerimizin olduğuna işaret ederek Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) etkinliğini daha da artırmayı hedeflediklerini ifade etti.35 yaş ve üzerindeki kadınlar için lisans ve ön lisans programlarında ek kontenjan tanımlanacağını belirten Recep Tayyip Erdoğan, Öğrenci Disiplin Yönetmeliği’ni özgürlükçü bir bakış açısı ile değiştirdiklerini söyleyerek birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.