Düzce 2024 Et fiyatları İşte Yeni fiyat listesi..

Ekonomi (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.04.2024 - 01:31, Güncelleme: 21.04.2024 - 01:31
 

Düzce 2024 Et fiyatları İşte Yeni fiyat listesi..

Ramazan ayı ile beraber yüzde 30 oranında zamlanan kırmız et fiyatlarına yeni bir zam daha eklendi.
 Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı. İşte zam sonrası kırmızı et fiyatları... Et fiyatlarında yaşanan artışa bir yenisi daha eklendi. Son dönemde dünya genelinde yaşanan tedarik zinciri sorunları ve enerji fiyatlarındaki yükselişle temel besin kaynaklarının fiyatları da yükseliyor. Bu kapsamda kırımızı et fiyatlarına bir zam daha geldi. YÜZDE 25 ZAM SONRASI YENİ FİYATLAR Et ve Süt Kurumu, kıyma kilogram fiyatı 229 liradan, kuşbaşı kilogram fiyatı 259 liradan satılıyordu. Yüzde 25 zamla birlikte kıymanın kilo fiyatının 286,25 liraya, kuşbaşının kilo fiyatının ise 323,75 liraya çıkması bekleniyor. MARKETLERE SATILAN İTHAL ET FİYATINDA ARTIŞA GİDİLMEDİ Et ve Süt Kurumu, bilindiği üzere et fiyatlarına müdahale etmek için kasaplık hayvan ithalatının yanında karkas et ithalatı da yapıyor. İthal edilen karkas etler de marketlere ve sanayicilere satılıyor. Marketlere ithal karkas etler 235 liradan satılırken, sanayiciye 245 liradan veriliyordu. Marketlere satılan ithal karkas et fiyatlarında bir artış yapılmazken, sanayiciye satılan karkas et fiyatlarında artışa gidildi. DEĞİŞİKLİK BU SABAHTAN İTİBAREN GEÇERLİ OLDU Peş peşe zamlarla gündem olan kırmızı et fiyatlarına yine zam geldi. Et ve Süt Kurumu fiyatlarını güncelledi. Yapılan zamlı fiyatlar bu sabahtan itibaren geçerli oldu.
Ramazan ayı ile beraber yüzde 30 oranında zamlanan kırmız et fiyatlarına yeni bir zam daha eklendi.

 Karkas kesim fiyatları yükselmeye devam ederken, Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptı. İşte zam sonrası kırmızı et fiyatları...



Et fiyatlarında yaşanan artışa bir yenisi daha eklendi. Son dönemde dünya genelinde yaşanan tedarik zinciri sorunları ve enerji fiyatlarındaki yükselişle temel besin kaynaklarının fiyatları da yükseliyor. Bu kapsamda kırımızı et fiyatlarına bir zam daha geldi.

YÜZDE 25 ZAM SONRASI YENİ FİYATLAR

Et ve Süt Kurumu, kıyma kilogram fiyatı 229 liradan, kuşbaşı kilogram fiyatı 259 liradan satılıyordu. Yüzde 25 zamla birlikte kıymanın kilo fiyatının 286,25 liraya, kuşbaşının kilo fiyatının ise 323,75 liraya çıkması bekleniyor.

MARKETLERE SATILAN İTHAL ET FİYATINDA ARTIŞA GİDİLMEDİ

Et ve Süt Kurumu, bilindiği üzere et fiyatlarına müdahale etmek için kasaplık hayvan ithalatının yanında karkas et ithalatı da yapıyor. İthal edilen karkas etler de marketlere ve sanayicilere satılıyor. Marketlere ithal karkas etler 235 liradan satılırken, sanayiciye 245 liradan veriliyordu. Marketlere satılan ithal karkas et fiyatlarında bir artış yapılmazken, sanayiciye satılan karkas et fiyatlarında artışa gidildi.

DEĞİŞİKLİK BU SABAHTAN İTİBAREN GEÇERLİ OLDU

Peş peşe zamlarla gündem olan kırmızı et fiyatlarına yine zam geldi. Et ve Süt Kurumu fiyatlarını güncelledi. Yapılan zamlı fiyatlar bu sabahtan itibaren geçerli oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.