DTSO olağan meclis toplantısı yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2022 - 10:40, Güncelleme: 01.03.2022 - 10:40
 

DTSO olağan meclis toplantısı yapıldı

DTSO olağan meclis toplantısı yapıldı
Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) olağan meclis toplantısı, video konferans yöntemiyle Meclis Başkanı Ahmet Dertli başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantının açılış konuşmasını yapan DTSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli Olağan Meclis Toplantısı gündemini ve sıralamasını meclis üyelerine aktardı. DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Şubat döneminde Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, iç ve dış ziyaretler, katılım sağlanan iç ve dış paydaş programları ile ziyaretler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.Toplantının devamında, 2022 – 2026 stratejik plan çalışmaları meclis üyelerine aktarıldı. Meclisin son kısmında ise Ocak ayı mizanları ve bütçe gerçekleşme durumları gündeme alındı.
DTSO olağan meclis toplantısı yapıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) olağan meclis toplantısı, video konferans yöntemiyle Meclis Başkanı Ahmet Dertli başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantının açılış konuşmasını yapan DTSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli Olağan Meclis Toplantısı gündemini ve sıralamasını meclis üyelerine aktardı.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Şubat döneminde Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, iç ve dış ziyaretler, katılım sağlanan iç ve dış paydaş programları ile ziyaretler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.Toplantının devamında, 2022 – 2026 stratejik plan çalışmaları meclis üyelerine aktarıldı. Meclisin son kısmında ise Ocak ayı mizanları ve bütçe gerçekleşme durumları gündeme alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.