“Davamızı en iyi şekilde temsile devam” Caboğlu mazbatasını aldı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 18:29, Güncelleme: 02.10.2023 - 18:29
 

“Davamızı en iyi şekilde temsile devam” Caboğlu mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce il Başkanlığına tekrar seçilen İlhami Caboğlu parti yönetimi ile mazbatasını aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanlığı’nın tek listeyle gerçekleşen İl Olağan Kongresi’nde yeniden başkanlığa seçilen MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce Adliyesi’nde parti üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Başkan Caboğlu, “MHP Düzce İl Başkanlığı Olağan Kongremizde, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleri, delegelerimizin teveccühleri ile yeniden İl Başkanı olarak seçildik bugünde arkadaşlarımızla birlikte mazbatamızı aldık. Davamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz hayırlı olsun” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Düzce il Başkanlığına tekrar seçilen İlhami Caboğlu parti yönetimi ile mazbatasını aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanlığı’nın tek listeyle gerçekleş en İl Olağan Kongresi’nde yenid en başkanlığa seçil en MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce Adliyesi’nde parti üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Başkan Caboğlu, “ MHP Düzce İl Başkanlığı Olağan Kongremizde, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleri, delegelerimizin teveccühleri ile yenid en İl Başkanı olarak seçildik bugünde arkadaşlarımızla birlikte mazbatamızı aldık. Davamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.