Damla Gazeteni kutluyor Duayen gazeteciye rahmet diliyoruz

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.01.2024 - 18:25, Güncelleme: 09.01.2024 - 18:42
 

Damla Gazeteni kutluyor Duayen gazeteciye rahmet diliyoruz

Merhum duayen Gazeteci Ali Beşer tarafından 9 Ocak 1980 tarihinde kurulan ve yayın hayatına başlayan Düzce’nin en köklü gazetelerinden Düzce Damla Gazetesi, 44. yılını kutluyor.
Düzce’nin öncü basın kuruluşlarından olan Düzce Damla Gazetesi, 43 yılı bitirmenin gururunu yaşıyor. 9 Ocak 1980 tarihinde Ali Beşer tarafından kurularak ilk sayısı ile Düzceliler ile buluşan Düzce Damla, bugün 44. yaşını kutluyor. Şehrin hafızası durumunda olan geçmişine ayna tutan, tarafsız ve objektif yayıncılık çizgisi ile köklü basın kuruluşu, ilk günkü heyecanla okuyucularına ulaşıyor. 18 Mart 2018’de hayatını kaybeden duayen Gazeteci Ali Beşer tarafından kurulan Düzce Damla Gazetesi, yıllar içerisine sektöre kazandırdığı onlarca basın mensubu için adeta bir okul görevi de gördü. Seviyeli habercilik anlayışıyla yayın hayatına devam eden Düzce Damla Gazetesi’nin 44. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, merhum Kurucu Ali Beşer’i saygı ve rahmetle anıyoruz.    
Merhum duayen Gazeteci Ali Beşer tarafından 9 Ocak 1980 tarihinde kurulan ve yayın hayatına başlayan Düzce’nin en köklü gazetelerinden Düzce Damla Gazetesi, 44. yılını kutluyor.

Düzce’nin öncü basın kuruluşlarından olan Düzce Damla Gazetesi, 43 yılı bitirmenin gururunu yaşıyor. 9 Ocak 1980 tarihinde Ali Beşer tarafından kurularak ilk sayısı ile Düzceliler ile buluşan Düzce Damla, bugün 44. yaşını kutluyor.

Şehrin hafızası durumunda olan geçmişine ayna tutan, tarafsız ve objektif yayıncılık çizgisi ile köklü basın kuruluşu, ilk günkü heyecanla okuyucularına ulaşıyor.
18 Mart 2018’de hayatını kaybeden duayen Gazeteci Ali Beşer tarafından kurulan Düzce Damla Gazetesi, yıllar içerisine sektöre kazandırdığı onlarca basın mensubu için adeta bir okul görevi de gördü.


Seviyeli habercilik anlayışıyla yayın hayatına devam eden Düzce Damla Gazetesi’nin 44. kuruluş yıl dönümünü kutlarken, merhum Kurucu Ali Beşer’i saygı ve rahmetle anıyoruz.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.