TURSAB sonunda elini taşın altına koyuyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.01.2024 - 17:41, Güncelleme: 09.01.2024 - 17:41
 

TURSAB sonunda elini taşın altına koyuyor

​Düzce Valiliği bahçesinde bulunan Turizm Danışma Ofisi’ni Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yönetecek.
  Düzce Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) arasında Turizm Danışma Bürosu için Düzce Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ile TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Başkanı Ercan Güner Protokol anlaşmasına imza attı.   Turizm Danışma Bürosu TÜRSAB tarafından tekrardan dizayn edilerek içerisinde hafta sonu bile çalışacak yabancı dile hakim personelleri ile tekrardan aktif hale getirilecek. TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Başkanı Ercan Güner Genel merkezlerinin Düzce’ye olan bakış açısını kamuoyu tarafından çok iyi bilindiğini söyleyen Güner “Düzce’de yaptığımız Korugöl turizm merkezi yatırımı Düzce Belediyesi’nin destekleri ile hali hazırda devam etmekte. Önümüzdeki sene Korugöl Tabiat Parkı’da faaliyete geçecek. Düzce’nin Turizm Danışma Ofisini, daha efektif ve faydalı hizmetler vermesi adına Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile birlikte yaptığımız protokol sonucu Turizm Danışma Ofisi’nin işletilmesi yönünde TÜRSAB’ın destekleri olacak. Kamu görevlilerinin hafta sonu tatili nedeniyle TÜRSAB’ın bu ofise istihdam edecek olduğu personel ile, Cumartesi ve Pazar günleri de açık hale gelecek. Turizm ofisinin iç dizaynı, bahçe düzenlemesi olmak üzere yan tarafına da tur otobüslerinin park edebileceği park alanı yapılması için destek vereceğiz. İstihdam edeceğimiz personellerimiz yabancı dile hakim ve Düzce’nin turizm yerlerini bilen personeller olacak. Düzce’mize gelen turlar Turizm Danışma Ofisi’nden gezebilecekleri yerler için bilgi alabilecek.” dedi. ifadelerini kullandı.
​Düzce Valiliği bahçesinde bulunan Turizm Danışma Ofisi’ni Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) yönetecek.
 
Düzce Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) arasında Turizm Danışma Bürosu için Düzce Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ile TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Başkanı Ercan Güner Protokol anlaşmasına imza attı.
 

Turizm Danışma Bürosu TÜRSAB tarafından tekrardan dizayn edilerek içerisinde hafta sonu bile çalışacak yabancı dile hakim personelleri ile tekrardan aktif hale getirilecek.
TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Başkanı Ercan Güner Genel merkezlerinin Düzce’ye olan bakış açısını kamuoyu tarafından çok iyi bilindiğini söyleyen Güner “Düzce’de yaptığımız Korugöl turizm merkezi yatırımı Düzce Belediyesi’nin destekleri ile hali hazırda devam etmekte. Önümüzdeki sene Korugöl Tabiat Parkı’da faaliyete geçecek. Düzce’nin Turizm Danışma Ofisini, daha efektif ve faydalı hizmetler vermesi adına Düzce Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile birlikte yaptığımız protokol sonucu Turizm Danışma Ofisi’nin işletilmesi yönünde TÜRSAB’ın destekleri olacak. Kamu görevlilerinin hafta sonu tatili nedeniyle TÜRSAB’ın bu ofise istihdam edecek olduğu personel ile, Cumartesi ve Pazar günleri de açık hale gelecek. Turizm ofisinin iç dizaynı, bahçe düzenlemesi olmak üzere yan tarafına da tur otobüslerinin park edebileceği park alanı yapılması için destek vereceğiz. İstihdam edeceğimiz personellerimiz yabancı dile hakim ve Düzce’nin turizm yerlerini bilen personeller olacak. Düzce’mize gelen turlar Turizm Danışma Ofisi’nden gezebilecekleri yerler için bilgi alabilecek.” dedi. ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.