Çağla Şıkel canlı yayında Marmara merkezli depreme yakalandı! Verdiği tepki hayret ettirdi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 04.12.2023 - 13:54, Güncelleme: 04.12.2023 - 13:54
 

Çağla Şıkel canlı yayında Marmara merkezli depreme yakalandı! Verdiği tepki hayret ettirdi

Çağla Şıkel canlı yayında Marmara denizi merkezli depreme yakalandı. Sarsıntı sırasında yayın yapan Çağla Şıkel, vermiş olduğu soğukkanlı tepkiyle hayret ettirdi.
Çağla Şıkel sabah yayınında sunduğu programında depreme yakalandı. Marmara Denizi'nde gerçekleşen deprem; İstanbul, Bursa, Kocaeli ve çevre illerde de hissedildi. Sabah saatlerinde gerçekleşen Çağla Şıkel, canlı yayında depreme yakalandı. Bu sıralarda konuğu uzman diyetisyen Taylan Kümeli'ydi. Çağla Şıkel canlı yayında Marmara Depremi'ne yakalandı! Çağla Şıkel ile uzman diyetisyen Taylan Kümeli, sağlıklı beslenme üzerine konuşuyorlardı. Tam bu anda deprem gerçekleşti. Ünlü manken, bir anda masanın sallanmasıyla oldukça şaşırdı ve soğukkanlılığını korumaya çalıştı. Bu anlarda Taylan Kümeli, "Ne oldu? Bismillahirrahmanirrahim" dedi. Çağla Şıkel de sarsıntının durmasıyla, "Devam edelim" deyip yayına devam etti.
Çağla Şıkel canlı yayında Marmara denizi merkezli depreme yakalandı. Sarsıntı sırasında yayın yapan Çağla Şıkel, vermiş olduğu soğukkanlı tepkiyle hayret ettirdi.

Çağla Şıkel sabah yayınında sunduğu programında depreme yakalandı. Marmara Denizi'nde gerçekleşen deprem; İstanbul, Bursa, Kocaeli ve çevre illerde de hissedildi. Sabah saatlerinde gerçekleşen Çağla Şıkel, canlı yayında depreme yakalandı. Bu sıralarda konuğu uzman diyetisyen Taylan Kümeli'ydi.


Çağla Şıkel canlı yayında Marmara Depremi'ne yakalandı!

Çağla Şıkel ile uzman diyetisyen Taylan Kümeli, sağlıklı beslenme üzerine konuşuyorlardı. Tam bu anda deprem gerçekleşti. Ünlü manken, bir anda masanın sallanmasıyla oldukça şaşırdı ve soğukkanlılığını korumaya çalıştı. Bu anlarda Taylan Kümeli, "Ne oldu? Bismillahirrahmanirrahim" dedi. Çağla Şıkel de sarsıntının durmasıyla, "Devam edelim" deyip yayına devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.