Bolu Dağı Tüneli Trafiğe Kapatıldı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.09.2023 - 11:21, Güncelleme: 25.09.2023 - 11:58
 

Bolu Dağı Tüneli Trafiğe Kapatıldı

TEM otoyolu Ankara istikameti Kaynaşlı gişelerinden itibaren Bolu Dağı tünelinde yapılacak çalışma için trafiğe kapatıldı.
Anadolu otoyolu Bolu Dağı trafiğe kapatıldı.Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nde yapılacak çalışma için Kaynaşlı gişelerinden itibaren yol trafiğe kapatıldı. Karayolları ekipleri otoyolda dubalar koyarken, bölge trafik ekipleri ise trafiği Kaynaşlı gişelerinden D-100 karayoluna verdi. İstanbul – Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde Kaynaşlı- Abant Kavşakları Bolu Dağı Tünelinin de içinde bulunduğu 23 Kilometrelik kesimde tünel portallerinin çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılması ve 3 viyadükte 5 adet derz değişimi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Otoyolda trafik 45 gün süre ile D-100’den verilecek. Sabah saatlerinde Karayolları ekipleri Anadolu otoyolu Kaynaşlı Gişelerinde otoyolda dubalama çalışması yaptı. Bölge trafik ekipleri ise otoyoldaki trafiği D-100’e vererek Bolu Dağı Tüneli istikametine araç trafiğine tamamen kapattı.   Anadolu otoyolundaki çalışmalar 45 gün sürecek.  
TEM otoyolu Ankara istikameti Kaynaşlı gişelerinden itibaren Bolu Dağı tünelinde yapılacak çalışma için trafiğe kapatıldı.
Anadolu otoyolu Bolu Dağı trafiğe kapatıldı.Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nde yapılacak çalışma için Kaynaşlı gişelerinden itibaren yol trafiğe kapatıldı. Karayolları ekipleri otoyolda dubalar koyarken, bölge trafik ekipleri ise trafiği Kaynaşlı gişelerinden D-100 karayoluna verdi. İstanbul – Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde Kaynaşlı- Abant Kavşakları Bolu Dağı Tünelinin de içinde bulunduğu 23 Kilometrelik kesimde tünel portallerinin çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılması ve 3 viyadükte 5 adet derz değişimi nedeniyle trafiğe kapatıldı. Otoyolda trafik 45 gün süre ile D-100’den verilecek. Sabah saatlerinde Karayolları ekipleri Anadolu otoyolu Kaynaşlı Gişelerinde otoyolda dubalama çalışması yaptı. Bölge trafik ekipleri ise otoyoldaki trafiği D-100’e vererek Bolu Dağı Tüneli istikametine araç trafiğine tamamen kapattı. 
 Anadolu otoyolundaki çalışmalar 45 gün sürecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.