Boğaziçili Kadınlardan Mehmet Kütükoğlu’na Tam Destek

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 23.03.2024 - 14:16, Güncelleme: 23.03.2024 - 14:16
 

Boğaziçili Kadınlardan Mehmet Kütükoğlu’na Tam Destek

Yerel seçimlere sayılı günler kala Belediye Başkan adaylarının çalışmaları hızla devam ederken Boğaziçi Beldesi’nde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Kütükoğlu’na ilgi de her geçen gün artarak devam ediyor.
Bu çerçevede beldedeki kadınlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Mehmet Kütükoğlu’na kadınlar tam destek sözü verdi.Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024 tarihine 8 gün kala Yeniden Refah Partisi Boğaz İçi Belde belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, beldede yaşayan kadınlarla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Meleni Bahçe’de düzenlenen iftar programında Mehmet Kütükoğlu yaptığı konuşmada; “Kadınlarımızın çektiği sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Kadınlarımız her şeyden önce annedir, başarılı erkeğin arkasındaki eştir. Abladır, kardeştir. Kısacası rahmetli neşet Ertaş’ın dediği gibi kadınlarımız insandır bizler ise insanoğluyuz. Hal böyleyken çektiğiniz sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Bu sıkıntıları, sorunları çözmek için aday olduk. Ulaşımdan tarla yollarına, otobüslerden, pazaryerlerine kadar hemen her konuda yaşadığınız sorunları bizlerde beldemizde yalayanlar olarak hissediyoruz. Bu sorunların hepsini çözüm yollarını da biliyoruz. Sizlerin de ev ziyaretlerinizde anlattığınız bütün sorunları tek tek not aldık ve üstünde çalışmalar yaptık. Bu sorunların hepsini çözeceğiz. Bu belde hepimizin ve bende beldeme aşığım. Bunun için oylarınıza talibim” dedi.Konuşmaların ardından kadınlar Mehmet Kütükoğlu’na desteklerini tam olduğunu belirterek program sona erdi.
Yerel seçimlere sayılı günler kala Belediye Başkan adaylarının çalışmaları hızla devam ederken Boğaziçi Beldesi’nde Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Kütükoğlu’na ilgi de her geçen gün artarak devam ediyor.

Bu çerçevede beldedeki kadınlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Mehmet Kütükoğlu’na kadınlar tam destek sözü verdi.Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart 2024 tarihine 8 gün kala Yeniden Refah Partisi Boğaz İçi Belde belediye başkan adayı Mehmet Kütükoğlu, beldede yaşayan kadınlarla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Meleni Bahçe’de düzenlenen iftar programında Mehmet Kütükoğlu yaptığı konuşmada; “Kadınlarımızın çektiği sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Kadınlarımız her şeyden önce annedir, başarılı erkeğin arkasındaki eştir. Abladır, kardeştir. Kısacası rahmetli neşet Ertaş’ın dediği gibi kadınlarımız insandır bizler ise insanoğluyuz.

Hal böyleyken çektiğiniz sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Bu sıkıntıları, sorunları çözmek için aday olduk. Ulaşımdan tarla yollarına, otobüslerden, pazaryerlerine kadar hemen her konuda yaşadığınız sorunları bizlerde beldemizde yalayanlar olarak hissediyoruz. Bu sorunların hepsini çözüm yollarını da biliyoruz.

Sizlerin de ev ziyaretlerinizde anlattığınız bütün sorunları tek tek not aldık ve üstünde çalışmalar yaptık. Bu sorunların hepsini çözeceğiz. Bu belde hepimizin ve bende beldeme aşığım. Bunun için oylarınıza talibim” dedi.Konuşmaların ardından kadınlar Mehmet Kütükoğlu’na desteklerini tam olduğunu belirterek program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.