Boğaziçi Beldesinde neler oluyor | Hür Haber Gazetesi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 17:38, Güncelleme: 07.02.2022 - 23:52
 

Boğaziçi Beldesinde neler oluyor | Hür Haber Gazetesi

İbrahim ERCAN’ın lüks ve orantısız harcamaları büyük tepkilere neden oluyor.
Vatandaşlar hayat pahalılığı, yüksek faturalar ve geçim derdiyle boğuşurken, belde belediye başkanı olan İbrahim ERCAN’ın lüks ve orantısız harcamaları büyük tepkilere neden oluyor. Türkiye'de gündeme gelen lüks makam aracı tartışması yine gündemde yerini koruyor.Boğaziçi beldesinin çözülmemiş birçok problemi, vatandaşların talepleri ve borcu ortada dururken, başkanın 500 bin TL değerinde lüks makam aracına binmesi ve hizmetten ziyade gösterişe önem vermesi artık herkesin dilinde. Vergilerini ödeyen ve belediyeden hizmet bekleyen; fakat gerekli ve yeterli hizmeti alamayan halk, başkanın neden bu kadar lüks harcamalar yaptığı sorusunun cevabını bekliyor. Düzce'de Makam aracı saltanatının yanı sıra vatandaşlar, belediye başkanı İbrahim ERCAN’ın ayrımcılık ve çifte standart içeren uygulamalarından da yakınıyor. Beldenin yerlileri ve önde gelenleri ile yapılan görüşmelerde; belediye başkanı ERCAN’ın, AK Parti’ye oy vermeyenlere hizmet götürmediğini, dilekçelerini beklettiğini, taleplere cevap vermediğini, adeta cezalandırdığını ve bunu da açıkça dile getirdiğini söylediler. Başkan’ın bu çağdışı tutumu her kesimden tepki görürken, durumun AK Parti ve İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere gerekli makamlara da iletildiği bilgi alınmıştır.  
İbrahim ERCAN’ın lüks ve orantısız harcamaları büyük tepkilere neden oluyor.

Vatandaşlar hayat pahalılığı, yüksek faturalar ve geçim derdiyle boğuşurken, belde belediye başkanı olan İbrahim ERCAN’ın lüks ve orantısız harcamaları büyük tepkilere neden oluyor. Türkiye'de gündeme gelen lüks makam aracı tartışması yine gündemde yerini koruyor.Boğaziçi beldesinin çözülmemiş birçok problemi, vatandaşların talepleri ve borcu ortada dururken, başkanın 500 bin TL değerinde lüks makam aracına binmesi ve hizmetten ziyade gösterişe önem vermesi artık herkesin dilinde. Vergilerini ödeyen ve belediyeden hizmet bekleyen; fakat gerekli ve yeterli hizmeti alamayan halk, başkanın neden bu kadar lüks harcamalar yaptığı sorusunun cevabını bekliyor.

Düzce'de Makam aracı saltanatının yanı sıra vatandaşlar, belediye başkanı İbrahim ERCAN’ın ayrımcılık ve çifte standart içeren uygulamalarından da yakınıyor. Beldenin yerlileri ve önde gelenleri ile yapılan görüşmelerde; belediye başkanı ERCAN’ın, AK Parti’ye oy vermeyenlere hizmet götürmediğini, dilekçelerini beklettiğini, taleplere cevap vermediğini, adeta cezalandırdığını ve bunu da açıkça dile getirdiğini söylediler. Başkan’ın bu çağdışı tutumu her kesimden tepki görürken, durumun AK Parti ve İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere gerekli makamlara da iletildiği bilgi alınmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.