Bilal Sonses, Demet Akalın Düzce'de Sahne alacak

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.07.2023 - 16:34, Güncelleme: 19.07.2023 - 16:36
 

Bilal Sonses, Demet Akalın Düzce'de Sahne alacak

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimi ile ilki geçen yıl düzenlenen Dünya Düzce Günleri bu yıl da dolu dolu geçecek.
8 gün sürecek kutlamalarda Semicenk’ten Motive’ye, Bilal Sonses’den Demet Akalın’a kadar Türk Müziği’nin efsaneleri buluşacak.Faruk Özlü’nün Düzceliler için hazırladığı sosyal projelerden biri olan ve şehrin müzik ziyafetine doyduğu “Dünya Düzce Günleri” bu yıl da festival havasında geçecek. İlki geçen yıl düzenlenen ve birbirinden başarılı birçok ismin Düzceliler ile buluştuğu Dünya Düzce Günleri bu yıl da 1-8 Ağustos tarihlerinde Anıtpark Meydanı’nda yapılacak. Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyonda Türk Müziği’nin farklı türlerinde başarılı isimler Düzce’ye gelecek. Bölgenin en uzun soluklu festivalinde Anıtpark’a kurulacak sahnede Hüsnü Şenlendirici’den Niran Ünsal’a, Burak King’den Demet Akalın’a her yaştan vatandaşa hitap edecek isimler yer alacak.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimi ile ilki geçen yıl düzenlenen Dünya Düzce Günleri bu yıl da dolu dolu geçecek.

8 gün sürecek kutlamalarda Semicenk’ten Motive’ye, Bilal Sonses’den Demet Akalın’a kadar Türk Müziği’nin efsaneleri buluşacak.Faruk Özlü’nün Düzceliler için hazırladığı sosyal projelerden biri olan ve şehrin müzik ziyafetine doyduğu “Dünya Düzce Günleri” bu yıl da festival havasında geçecek. İlki geçen yıl düzenlenen ve birbirinden başarılı birçok ismin Düzceliler ile buluştuğu Dünya Düzce Günleri bu yıl da 1-8 Ağustos tarihlerinde Anıtpark Meydanı’nda yapılacak.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyonda Türk Müziği’nin farklı türlerinde başarılı isimler Düzce’ye gelecek. Bölgenin en uzun soluklu festivalinde Anıtpark’a kurulacak sahnede Hüsnü Şenlendirici’den Niran Ünsal’a, Burak King’den Demet Akalın’a her yaştan vatandaşa hitap edecek isimler yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.