Beyköy’de kanlı gece

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.07.2023 - 01:58, Güncelleme: 26.07.2023 - 02:03
 

Beyköy’de kanlı gece

Düzce’nin Beyköy Beldesi’nde iki arkadaş arasında bilinmeyen nedenle çıkan kavgada kan aktı. Bir genç tartışma nedeniyle arkadaşının boğazını kesti.
Düzce’nin Beyköy Beldesi’nde gece saatlerinde meydana gelen olayda İ.K. isimli genç ile arkadaşı A.Ç. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İ.K. yanındaki bıçak ile A.Ç.’nin boğazını kesti. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan A.Ç.’ye olay yerine acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı. İ.K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alınarak jandarma karakol komutanlığına götürüldü. Boğazı kesilen A.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Düzce’nin Beyköy Beldesi’nde iki arkadaş arasında bilinmeyen nedenle çıkan kavgada kan aktı. Bir genç tartışma nedeniyle arkadaşının boğazını kesti.

Düzce’nin Beyköy Beldesi’nde gece saatlerinde meydana gelen olayda İ.K. isimli genç ile arkadaşı A.Ç. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İ.K. yanındaki bıçak ile A.Ç.’nin boğazını kesti. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan A.Ç.’ye olay yerine acil sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı. İ.K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alınarak jandarma karakol komutanlığına götürüldü.

Boğazı kesilen A.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.