Babalar ve Oğulları Top Başı Yaptı

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 20.06.2023 - 13:44, Güncelleme: 20.06.2023 - 14:16
 

Babalar ve Oğulları Top Başı Yaptı

Düzce Beşiktaş Futbol Okulu Babalar gününde anlamlı etkinliğe imza attı. Futbol okulu futbolcusu minikler ve babaları Babalar günü dolayısıyla antrenmanı birlikte yaptı.
Türkiye’de tribün ve futbol kültürü örnek olan kulüplerden Beşiktaş’ın Düzce’de ki futbol okulu çok çok farklı bir etkinlik düzenledi. Futbol okuluna giden minik futbolcular Pazar günü yapılacak olan antrenmana babalarıyla birlikte katıldı. Futbol okulunun düzenlediği organizasyonda çocuklarını okula getiren babalar, futbol okulu ortağı Soydan Seven’in teklifi ile antrenman sahasına indi. Çocuklarıyla birlikte Babalar günü dolayısıyla birlikte top koşturan babalar için ayrıca Soydan Seven’in de süprizleri vardı. Antrenmanda istasyon çalışması yapan babalar ayrıca çocukları ile birlikte topta koşturdu. Günün sonunda ise babalar ve futbolcu çocukları güzel bir güne imza attı. Yapılan organizasyon ile ilgili bilgiler veren Futbol Okulu antrenörü Bayram Bayoğlu; “Babalarımız bizim en değerli varlıklarımız. Beşiktaş kulübü de hem tribün kültürü hem de futbol kültürü olarak Türkiye ve dünyaya örnek olmuş bir kulüp. Babalarımız için bu örnek kulübün fertleri olarak bir sürpriz organizasyon yapmak istedik. Birçok baba aynı zamanda bir futbolcudur, futbol aşığıdır. Bundan dolayı futbolcu babalarımızı futbolcu çocuklarıyla birlikte yeşil sahaya indirdik ve birlikte antrenman yaptırdık. Antrenman sonunda ise birde maç yaptılar. Babalarımız içinde minik futbolcularımız içinde güzel bir gün oldu. Düzce Beşiktaş Futbol Okulu olarak bu etkinliklerimizin devamı gelecek. Özel günlerde özel organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.      
Düzce Beşiktaş Futbol Okulu Babalar gününde anlamlı etkinliğe imza attı. Futbol okulu futbolcusu minikler ve babaları Babalar günü dolayısıyla antrenmanı birlikte yaptı.

Türkiye’de tribün ve futbol kültürü örnek olan kulüplerden Beşiktaş’ın Düzce’de ki futbol okulu çok çok farklı bir etkinlik düzenledi. Futbol okuluna giden minik futbolcular Pazar günü yapılacak olan antrenmana babalarıyla birlikte katıldı. Futbol okulunun düzenlediği organizasyonda çocuklarını okula getiren babalar, futbol okulu ortağı Soydan Seven’in teklifi ile antrenman sahasına indi. Çocuklarıyla birlikte Babalar günü dolayısıyla birlikte top koşturan babalar için ayrıca Soydan Seven’in de süprizleri vardı. Antrenmanda istasyon çalışması yapan babalar ayrıca çocukları ile birlikte topta koşturdu.

Günün sonunda ise babalar ve futbolcu çocukları güzel bir güne imza attı. Yapılan organizasyon ile ilgili bilgiler veren Futbol Okulu antrenörü Bayram Bayoğlu; “Babalarımız bizim en değerli varlıklarımız. Beşiktaş kulübü de hem tribün kültürü hem de futbol kültürü olarak Türkiye ve dünyaya örnek olmuş bir kulüp. Babalarımız için bu örnek kulübün fertleri olarak bir sürpriz organizasyon yapmak istedik. Birçok baba aynı zamanda bir futbolcudur, futbol aşığıdır. Bundan dolayı futbolcu babalarımızı futbolcu çocuklarıyla birlikte yeşil sahaya indirdik ve birlikte antrenman yaptırdık. Antrenman sonunda ise birde maç yaptılar. Babalarımız içinde minik futbolcularımız içinde güzel bir gün oldu. Düzce Beşiktaş Futbol Okulu olarak bu etkinliklerimizin devamı gelecek. Özel günlerde özel organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.