**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Azmimilli Ortaokulu Bahçesi Göle Dönüyor!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.01.2024 - 17:23, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:23
 

Azmimilli Ortaokulu Bahçesi Göle Dönüyor!

Azmimilli Ortaokulu bahçesi, her yağmurda göle dönüyor.
Öğrenciler ve veliler, suların içinde yürümek ve oynamak zorunda kalıyor. Okul bahçesindeki su birikintileri, öğrencilerin teneffüslerini olumsuz etkilerken, üstleri çamur içinde kalıyor. Veliler, her yağmur sonrasında çocuklarını almak için su deryalarını aşmak zorunda kalıyor. Düzce sokakları da yağışlarda göle dönüyor, ancak Azmimilli Ortaokulu öğrencileri daha fazla mağdur oluyor. İlkokul öğrencilerinin de geçici olarak eğitim gördüğü okulun bahçesindeki su sorunu, velilere kabus yaşatıyor. Her yağmurda karşılaşılan bu sorunun çözümü için veliler yetkililerden yardım bekliyor.
Azmimilli Ortaokulu bahçesi, her yağmurda göle dönüyor.

Öğrenciler ve veliler, suların içinde yürümek ve oynamak zorunda kalıyor. Okul bahçesindeki su birikintileri, öğrencilerin teneffüslerini olumsuz etkilerken, üstleri çamur içinde kalıyor. Veliler, her yağmur sonrasında çocuklarını almak için su deryalarını aşmak zorunda kalıyor.

Düzce sokakları da yağışlarda göle dönüyor, ancak Azmimilli Ortaokulu öğrencileri daha fazla mağdur oluyor. İlkokul öğrencilerinin de geçici olarak eğitim gördüğü okulun bahçesindeki su sorunu, velilere kabus yaşatıyor. Her yağmurda karşılaşılan bu sorunun çözümü için veliler yetkililerden yardım bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.