Ameliyat olan Tanyeli'nin son hali... Sevenleri rahat bir nefes aldı

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.12.2023 - 17:31, Güncelleme: 26.12.2023 - 17:31
 

Ameliyat olan Tanyeli'nin son hali... Sevenleri rahat bir nefes aldı

Ünlü oryantal Tanyeli kanser olduğunu öğrenmesinin ardından Küba'da tedavi gördü ve Türkiye'ye dönerek operasyon masasına yattı. Sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili sık sık açıklamada bulunan Tanyeli'nin geçirdiği ameliyatların ardından son hali de ortaya çıktı.
Geçtiğimiz Haziran ayında pankreas kanseri olduğunu öğrenen oryantal Tanyel tedavinin ilk aşamasını İstanbul'da tamamlamasının ardından alternatif bir tedavi için Küba'ya gitti. Küba'daki tedavisini de tamamlayan Tanyeli, Türkiye'ye dönmesinden kısa bir süre sonra operasyon masasına yattı. Sevenlerinin merak ettiği Tanyeli, ameliyatın ardından "Ameliyatım iyi geçti arayıp, soran herkese teşekkür ederim. Dinlenmek zorunda olduğum ve serumlardan dolayı uyuduğum için cevap veremiyorum, affınıza sığınıyorum çok öpüyorum sizleri. Ameliyatın içeriğini sormuşsunuz 8 hafta sonra pankreas ameliyatı planlanıyor. Şu anda olduğum ameliyat olması gereken bir ameliyattı." açıklamasında bulunmuştu. AMELİYAT OLAN TANYELİ'NİN SON HALİ ORTAYA ÇIKTI Eski sağlığına kavuşması beklenen Tanyeli'nin ameliyatının son hali ortaya çıktı. Bir arkadaşının fotoğrafını paylaşması ile ortaya çıkan görüntüde Tanyeli'nin saçlarının uzamaya başladığı gözlemlendi. Ünlü ismin son halini gören sevenleri ise rahat bir nefes aldı. İşte Tanyeli'nin son hali;    
Ünlü oryantal Tanyeli kanser olduğunu öğrenmesinin ardından Küba'da tedavi gördü ve Türkiye'ye dönerek operasyon masasına yattı. Sosyal medyadan sağlık durumuyla ilgili sık sık açıklamada bulunan Tanyeli'nin geçirdiği ameliyatların ardından son hali de ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Haziran ayında pankreas kanseri olduğunu öğrenen oryantal Tanyel tedavinin ilk aşamasını İstanbul'da tamamlamasının ardından alternatif bir tedavi için Küba'ya gitti. Küba'daki tedavisini de tamamlayan Tanyeli, Türkiye'ye dönmesinden kısa bir süre sonra operasyon masasına yattı.

Sevenlerinin merak ettiği Tanyeli, ameliyatın ardından "Ameliyatım iyi geçti arayıp, soran herkese teşekkür ederim. Dinlenmek zorunda olduğum ve serumlardan dolayı uyuduğum için cevap veremiyorum, affınıza sığınıyorum çok öpüyorum sizleri. Ameliyatın içeriğini sormuşsunuz 8 hafta sonra pankreas ameliyatı planlanıyor. Şu anda olduğum ameliyat olması gereken bir ameliyattı." açıklamasında bulunmuştu.

AMELİYAT OLAN TANYELİ'NİN SON HALİ ORTAYA ÇIKTI

Eski sağlığına kavuşması beklenen Tanyeli'nin ameliyatının son hali ortaya çıktı. Bir arkadaşının fotoğrafını paylaşması ile ortaya çıkan görüntüde Tanyeli'nin saçlarının uzamaya başladığı gözlemlendi.

Ünlü ismin son halini gören sevenleri ise rahat bir nefes aldı. İşte Tanyeli'nin son hali;

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.