Alişan köpek korkusunu böyle yendi

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.04.2024 - 13:45, Güncelleme: 05.04.2024 - 13:45
 

Alişan köpek korkusunu böyle yendi

Köpek korkusu ile bilinen ünlü şarkıcı Alişan, çocuklarının yardımı ile durumu atlattı. Alişan, çocuklarının isteği üzerine bir köpek sahiplendi. Ünlü şarkıcı o anları sosyal medyadan paylaştı.
Ünlü şarkıcı Alişan köpek korkusu ile biliniyor. Köpek gördüğünde yolunu değiştiren Alişan, çocukları Burak ve Eliz'in hayvan sevgisinden mahrum kalmasını istemedi. Alişan, geçtiğimiz gün bir Poodle ırk köpek sahiplendi. "ÇOCUKLARIN HAYVAN SEVGİSİNDEN UZAK KALMASINI İSTEMEDİM" Şimdilerde TRT1 ekranlarında gündüz kuşağı programı yapan şarkıcı Alişan, köpek sahiplenmesiyle ilgili; "Çocuklar çok istiyordu, onların hayvan sevgisinden uzak kalmasını istemedim. Eliz ile Burak üzerine titriyor. İsmini onlar koydu 'Kaju' oldu. Köpek korkum da eskisi kadar kalmadı ama yine de büyük köpeklerden korkuyorum" şeklinde konuştu.
Köpek korkusu ile bilinen ünlü şarkıcı Alişan, çocuklarının yardımı ile durumu atlattı. Alişan, çocuklarının isteği üzerine bir köpek sahiplendi. Ünlü şarkıcı o anları sosyal medyadan paylaştı.

Ünlü şarkıcı Alişan köpek korkusu ile biliniyor. Köpek gördüğünde yolunu değiştiren Alişan, çocukları Burak ve Eliz'in hayvan sevgisinden mahrum kalmasını istemedi.

Alişan, geçtiğimiz gün bir Poodle ırk köpek sahiplendi.


"ÇOCUKLARIN HAYVAN SEVGİSİNDEN UZAK KALMASINI İSTEMEDİM"

Şimdilerde TRT1 ekranlarında gündüz kuşağı programı yapan şarkıcı Alişan, köpek sahiplenmesiyle ilgili; "Çocuklar çok istiyordu, onların hayvan sevgisinden uzak kalmasını istemedim. Eliz ile Burak üzerine titriyor. İsmini onlar koydu 'Kaju' oldu. Köpek korkum da eskisi kadar kalmadı ama yine de büyük köpeklerden korkuyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.