Akraba kavgasında silahlar konuştu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.12.2023 - 13:11, Güncelleme: 24.12.2023 - 13:11
 

Akraba kavgasında silahlar konuştu

Atatürk Bulvarında meydana elen olayda mobilya mağazası içinde başlayan tartışmada silahlar çekildi.
Olay sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir mobilya mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre K.K.’ya ait mobilya mağazasında akrabası olduğu öğrenilen A.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu şahıslar yanlarında getirdikleri silahları çekti. Silahların ateşlenmesi sonucu mağazada hasar oluşurken ölen ve yaralanan olmadı. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alınırken polis inceleme başlattı.
Atatürk Bulvarında meydana elen olayda mobilya mağazası içinde başlayan tartışmada silahlar çekildi.

Olay sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir mobilya mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre K.K.’ya ait mobilya mağazasında akrabası olduğu öğrenilen A.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu şahıslar yanlarında getirdikleri silahları çekti. Silahların ateşlenmesi sonucu mağazada hasar oluşurken ölen ve yaralanan olmadı.

Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alınırken polis inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.