AK Parti’de beklenen gerçekleşti

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 09.02.2024 - 17:23, Güncelleme: 09.02.2024 - 18:24
 

AK Parti’de beklenen gerçekleşti

AK Parti yerel seçimlerde ilçe ve beldelerde belediye başkanlığı için yarışacak adaylarını tanıttı.
Kültür merkezinde yapılan toplantısında aday olarak mevcut başkanlardan 3 tanesi çıkarken Cumayeri’nde ise eski başkan Recep Tuna, belediye başkan adayı olarak gösterildi.AK Parti’de beklenen geldi. Düzce, ilçe ve belde belediye başkan adayları yapılan toplantı ile tanıtıldı. Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya Genel başkan vekili Mustafa Elitaş, eski milletvekilleri yanı sıra AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti teşkilatları ve partililer katıldı. AK Parti’de belediye başkanı adayı olan isimler şu şekilde    
AK Parti yerel seçimlerde ilçe ve beldelerde belediye başkanlığı için yarışacak adaylarını tanıttı.

Kültür merkezinde yapılan toplantısında aday olarak mevcut başkanlardan 3 tanesi çıkarken Cumayeri’nde ise eski başkan Recep Tuna, belediye başkan adayı olarak gösterildi. AK Parti’de beklenen geldi. Düzce, ilçe ve belde belediye başkan adayları yapılan toplantı ile tanıtıldı. Belediye Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya Genel başkan vekili Mustafa Elitaş, eski milletvekilleri yanı sıra AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti teşkilatları ve partililer katıldı.
AK Parti’de belediye başkanı adayı olan isimler şu şekilde

 
 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.