Afganistanlı gençlerden duyarlı bağış Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2023 - 14:24, Güncelleme: 19.02.2023 - 14:24
 

Afganistanlı gençlerden duyarlı bağış Düzce Haber

Afganistanlı gençlerden duyarlı bağış
Düzce'de yaşayan 8 Afganistanlı genç, inşaatlarda çalışarak kazandıkları parayı depremzedelere bağışladı.Afganistan'daki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Düzce'de yaşamaya başlayan 8 Afgan genç, depremzedeler için Kızılay'a bağışta bulundu. İnşaatlarda 1 hafta çalışarak kazandıkları parayı depremzedeler için ayıran gençler, bağışlarını Kızılay Düzce Şubesi'ne teslim etti. Gençler, deprem bölgelerinde gönüllü olarak çalışmak istediklerini de belirtti.
Afganistanlı gençlerden duyarlı bağış

href="https://duzcehurhaber.com/">Düzce'de yaşayan 8 Afganistanlı genç, inşaatlarda çalışarak kazandıkları parayı depremzedelere bağışladı.Afganistan'daki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Düzce'de yaşamaya başlayan 8 Afgan genç, depremzedeler için Kızılay'a bağışta bulundu. İnşaatlarda 1 hafta çalışarak kazandıkları parayı depremzedeler için ayıran gençler, bağışlarını Kızılay Düzce Şubesi'ne teslim etti. Gençler, deprem bölgelerinde gönüllü olarak çalışmak istediklerini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.