4 ülke projesi için bir araya geldi Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2023 - 12:29, Güncelleme: 18.01.2023 - 12:29
 

4 ülke projesi için bir araya geldi Düzce Haberler

4 ülke projesi için bir araya geldi
Düzce İl Özel İdaresi tarafından Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus K-220 Gençlik alanında işbirliği ortaklığı programı çerçevesinde Türkiye, Avusturya, Macaristan ve İspanya’dan temsilciler Viyana’da ki temsilciler ile bir araya gelerek oryantasyon gerçekleştirdi. Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus K-220 Gençlik alanında işbirliği çerçevesinde Düzce İl Özel İdaresi tarafından proje hazırlandı. Proje çerçevesinde potansiyelleri görselleştirerek etkili iş oryantasyonu desteği çerçevesinde Avusturya’nın viyana şehrine gitti. Avusturya’nın yanı sıra Macaristan ve İspanya’nın katılım sağladığı proje de oryantasyon planlaması yapıldı.
4 ülke projesi için bir araya geldi

Düzce İl Özel İdaresi tarafından Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus K-220 Gençlik alanında işbirliği ortaklığı programı çerçevesinde Türkiye, Avusturya, Macaristan ve İspanya’dan temsilciler Viyana’da ki temsilciler ile bir araya gelerek oryantasyon gerçekleştirdi.

Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus K-220 Gençlik alanında işbirliği çerçevesinde Düzce İl Özel İdaresi tarafından proje hazırlandı. Proje çerçevesinde potansiyelleri görselleştirerek etkili iş oryantasyonu desteği çerçevesinde Avusturya’nın viyana şehrine gitti. Avusturya’nın yanı sıra Macaristan ve İspanya’nın katılım sağladığı proje de oryantasyon planlaması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.