Gençlik ve Spor personeline arama kurtarma eğitimi
Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile koordineli olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personeline depremde gönüllü arama kurtarma eğitimi veriliyor.
Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin arama kurtarma personeli yetiştirilmesi Projesi arama kurtarma personelleri eğitimleri yapılıyor. Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP), Ana Çözüm Ortağı ve Destek Çözüm Ortağı Bakanlıklar, Kamu Kurum/Kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşlarında müdahale kapasitesinin artırılmasına yönelik olarak; Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 Bin Arama Kurtarma Personeli yetiştiriliyor.

Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile koordineli olarak Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personellerine depremde gönüllü arama kurtarma eğitimi veriliyor.Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı AFAD’da verilen eğitimi yakından takip etti.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kan donduran olay! Yavru Kediyi Önce Öptü, Sonra Boğdu! Gözaltına Alındı




Son Haberler
Yeni Parti Düzce'de resmen kuruldu! Kurucu yönetim açıklandı



