Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Düzce · 10°C
Bizi Takip Edin
07 Ekim 2026 - 15:38

Düzce'de 14 mahalleden 300 kadın Yığılca'da buluştu

Düzce'de 14 mahalleden yaklaşık 300 kadın, üç günlük program kapsamında Yığılca'daki Sarıkaya Mağarası'nı ziyaret ederek bölgenin doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı buldu.

0 Paylaşım
Düzce'de 14 mahalleden 300 kadın Yığılca'da buluştu

Düzce Belediyesi tarafından sürdürülen “Belediye Hizmette, Kadınlar Keşifte” programının ikinci etabında 14 mahalleden yaklaşık 300 kadın, Yığılca'daki Sarıkaya Mağarası'nı ziyaret etti.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen programın ilk etabında kadınlar, Düzce'de tamamlanan ve yapımı devam eden belediye yatırımlarını yerinde incelemişti.

Kadınlardan gelen talepler doğrultusunda programın ikinci etabı ise Düzce'nin doğal ve turistik noktalarına yönelik gezilerle devam etti.

duzcede-14-mahalleden-300-kadin-yigilcada-bulustu-5-033911

300 kadın Sarıkaya Mağarası'nı gezdi

İkinci etap kapsamında kadınların rotası Yığılca ilçesindeki Sarıkaya Mağarası oldu.

Üç gün süren gezi programına 14 mahalleden yaklaşık 300 kadın katıldı.

Programa Mergiç, Kiremitocağı, Tokuşlar, Nalbantoğlu, Kazukoğlu, Kuyumcu Hacıali, Fevzi Çakmak, Çay, Koçyazı, Fatih, Hamidiye, Yeşiltepe, Sancaklar ve Karaca mahallelerinden kadınlar dahil oldu.

duzcede-14-mahalleden-300-kadin-yigilcada-bulustu-1-033910

Düzce'nin doğal güzelliklerini keşfettiler

Sarıkaya Mağarası'nı ilk kez görme fırsatı bulan katılımcılar, mağaranın doğal yapısını yakından inceleme imkânı buldu.

Gezi aynı zamanda farklı mahallelerden kadınların birlikte vakit geçirmesine ve birbirleriyle kaynaşmasına da imkân sağladı.

Programa katılan kadınlar geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek Düzce'nin doğal ve turistik noktalarına yönelik programların devam etmesini istedi.

duzcede-14-mahalleden-300-kadin-yigilcada-bulustu-4-033907
Düzce /Merkez
#düzce sarıkaya mağarası #yığılca sarıkaya mağarası #düzce belediyesi

Galeri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!