Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Düzce · 17°C
Bizi Takip Edin
12 Eylül 2026 - 14:08

Düzce’de pazar günü elektrik kesilecek: İki ilçenin programı belli oldu

Düzce’de 13 Eylül Pazar günü Merkez ve Yığılca’da planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Yığılca’da kesinti 5 saate kadar sürerken Merkez’de çalışmalar farklı saatlerde 18.00’e kadar devam edecek.

0 Paylaşım
Düzce’de pazar günü elektrik kesilecek: İki ilçenin programı belli oldu

Düzce’de 13 Eylül 2026 Pazar günü planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Programa göre Merkez ve Yığılca ilçelerindeki bazı mahalle, köy, cadde ve sokaklarda çalışmalar nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Günün ilk kesintisi 09.00’da Yığılca’da başlayacak. İlçedeki çalışma 5 saat sürecek. Düzce Merkez’de ise gün boyunca farklı saatlerde kesintiler uygulanacak ve son çalışma 18.00’de tamamlanacak.

Merkez’de Çamköy ve Sancaklar’da kesinti

Düzce Merkez’de Çamköy ve Sancaklar bölgelerinde planlı çalışma gerçekleştirilecek.

Programda Akçakoca Karayolu Caddesi, Eski Akçakoca ve Eski Akçakoca Caddesi bulunuyor.

Kesinti saati: 12.00 – 16.00

Karaca’da elektrik 4 saat olmayacak

Merkez ilçeye bağlı Karaca bölgesinde Güdü Sokak kesintiden etkilenecek.

Kesinti saati: 12.00 – 16.00

Yığılca’da 5 saatlik kesinti

Yığılca’da Aksu, Güney, Güneyaltı, Köyün Kendisi, N Kendisi, Şaban ve Yörükler bölgelerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Kesinti programında Düzce Yığılca Yolu, Güney, Güney Köyü İç Yolu, Güney Köyü Yolu, Köy Sokağı, Şaban, Sanayi, Sanayi Sokak ve Yığılca bulunuyor.

Kesinti saati: 09.00 – 14.00

Kültür’de sabah kesintisi

Düzce Merkez’in Kültür bölgesinde 790 Sokak, 791 Sokak, 794 Sokak, D-100 Karayolu Caddesi ve Rasim Betir Paşa Bulvarı çevresinde elektrik verilemeyecek.

Kesinti saati: 09.00 – 10.30

Kültür ve Yeni’de ikinci çalışma

Merkez’de Kültür ve Yeni bölgelerinde 1161 Sokak, 721, 722, 791, 792, 794 sokaklar, D-100 Karayolu ve Kuyumcuzade Bulvarı çevresinde çalışma yapılacak.

Kesinti saati: 11.00 – 13.00

Kiremitocağı’nda öğleden sonra kesinti

Merkez’in Kiremitocağı bölgesinde 686, 687, 688, 690, 691, 693, 698 ve 701 sokakların yanı sıra Çapa Sokak, Forsa Sokak, Hastane Sokak, Kadırga Sokak, Kalyon Sokak, Levent Sokak, Marmara Sokak, Ural Sokak ve Yelken Sokak çevresinde elektrik kesilecek.

Kesinti saati: 14.00 – 15.30

Günün son kesintisi 18.00’de bitecek

Düzce Merkez’de Bahçe, Merkez ve Yeni bölgelerinde Bahçe Köyü İç Yolu, Bahçeköy Köyü Yolu ve Merkez çevresinde günün son planlı çalışması gerçekleştirilecek.

Kesinti saati: 16.30 – 18.00

Pazar günü kesintiler iki ilçeyi kapsıyor

13 Eylül Pazar günü açıklanan programda Merkez ve Yığılca olmak üzere 2 ilçede 7 ayrı kesinti kaydı bulunuyor.

Günün ilk kesintisi 09.00’da başlayacak. En uzun çalışma Yığılca’da 09.00–14.00 arasında 5 saat sürecek. Merkez’deki farklı kesintiler ise gün içerisinde devam edecek ve son çalışma 16.30–18.00 saatleri arasında uygulanacak.

Planlı çalışmaların saat veya kapsamlarında değişiklik olabileceğinden vatandaşlar adreslerine ilişkin güncel bilgileri SEDAŞ planlı elektrik kesintisi ekranından kontrol edebilir.

Düzce /Merkez
#elektrik #çalışmalar #pazar

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!