Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Yağmur
Düzce · 15°C
Bizi Takip Edin
30 Ağustos 2026 - 17:19

Düzce’de haftanın ilk günü elektrik kesilecek: Bazı bölgelerde 8,5 saat sürecek

Düzce’de 31 Ağustos Pazartesi günü Merkez, Gölyaka ve Cumayeri’nde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Bazı bölgelerde kesinti 8,5 saat sürecek.

0 Paylaşım
Düzce’de haftanın ilk günü elektrik kesilecek: Bazı bölgelerde 8,5 saat sürecek

Düzce’de haftanın ilk günü elektrik kesintileriyle başlayacak. 31 Ağustos 2026 Pazartesi günü Merkez, Gölyaka ve Cumayeri’nde çok sayıda mahalle, köy, cadde ve sokakta planlı elektrik kesintileri uygulanacak.

Programdaki çalışmaların süreleri bölgelere göre değişirken, bazı noktalarda elektrik kesintisi 8 saat 30 dakikaya kadar ulaşacak.

Düzce Hür Haber’in 31 Ağustos tarihli planlı kesinti programından derlediği bilgilere göre kesinti uygulanacak bölgeler ve saatler şöyle:

Düzce Merkez’de elektrik kesintisi

Cedidiye, Fevziçakmak ve Nusrettin çevresi — 09.00-17.30

Cedidiye, Fevziçakmak ve Nusrettin çevresinde 163, 170, 219, 220, 283 ve 348 numaralı sokakların yanı sıra Atilla Sokak, Ayna Sokak, Belediye Sokak, Bolu Caddesi, Çocuk Parkı İçi Yolu, Dere Sokak, Fatih Sokak, Hacı Haydar Gördebili Bulvarı, Mimar Sinan Caddesi, Murat Cengiz Sokak, Ömür Sokak, Vural Sokak ve Yaşar Tütüncüoğlu Sokak gibi noktalarda elektrik kesilecek.

Bu çalışma 09.00’da başlayıp 17.30’da sona erecek ve 8,5 saat sürecek.

Darıcı, Fevziçakmak ve Nusrettin çevresi — 16.30-17.30

Programda bu bölgelerdeki çok sayıda cadde ve sokakta ayrıca bir saatlik kesinti bulunuyor.

Beyciler, Çamköy, Çavuşlar, Kazukoğlu ve Tokuşlar çevresi — 09.00-17.00

Akçakoca Karayolu Caddesi, Eski Akçakoca, Eski Bağdat Yolu, Melen Caddesi, Merkez Kazukoğlu Sokak ve Yığılca Caddesi dahil çok sayıda noktada elektrik kesintisi 8 saat sürecek.

Çavuşlar — 09.00-17.00

3302, 3303 ve 3304 numaralı sokaklar ile Akçakoca Karayolu Caddesi ve Yığılca Caddesi çevresinde 8 saatlik kesinti uygulanacak.

Arapçiftliği ve Sarayyeri — 09.00-17.00

Programda belirtilen çok sayıda cadde ve sokakta elektrik 8 saat kesilecek.

Akınlar, Arapçiftliği ve Sarayyeri — 15.00-17.00

Bu bölgelerdeki bazı noktalarda günün ilerleyen saatlerinde 2 saatlik ayrı bir kesinti uygulanacak.

Gölyaka’da elektrik kesintisi

Açma, Cumakırı ve Kültür — 09.00-13.00

Açma Mahalle TOKİ Konutları, Açma, Arapkirli Sokak, Aşık Veysel Sokak, Atatürk Sokak, Bayrak Sokak, Çayır, Harman Çayır Sokak, İpek Sokak, Mehmet Akif Caddesi, Mevlana Sokak, Necip Fazıl Caddesi, Necmettin Erbakan, Okul, Şanlı, Sultan Sokak, Tahir Efendi Sokak ve Yunus Emre Bulvarı gibi noktalarda 4 saatlik kesinti uygulanacak.

Kültür, Yeni ve Yeşil çevresi — 14.00-15.00

208, Başak, Hürriyet, Mehmet Akif Caddesi, Umut Sokak ve Yazlık çevresinde elektrik 1 saat kesilecek.

Cumayeri’nde elektrik kesintisi

Arif, Çamlıpınar ve çevresi — 09.00-15.00

Çamlıpınar, Çamlıpınar Köyü Yolu, Iğdır ve Üvezbeli Köyü Yolu çevresinde elektrik kesintisi 6 saat sürecek.

Akpınar, Camii, Davutağa, Değirmen, Dokuzdeğirmen, Hamasıcık, İmriz, Mısırlık, Merkez ve Yenitepe çevresi — 09.00-17.00

Programda belirtilen köy yolları ve yerleşimlerde elektrik 8 saat kesilecek.

Camii, Dokuzdeğirmen, Korazoğlu ve Merkez — 09.00-10.00

Cumayeri Yolu, Davutağa Köyü Yolu, Değirmen, Dokuzdeğirmen Köyü İç Yolu ve Dokuzdeğirmen Köyü Yolu çevresinde sabah saatlerinde kesinti uygulanacak.

Aynı bölgenin programında ayrıca 16.00-17.00 saatleri arasında ikinci bir kesinti yer alıyor.

Elektrik 8,5 saat kesilecek

31 Ağustos programının en uzun kesintisi Düzce Merkez'deki Cedidiye, Fevziçakmak ve Nusrettin çevresinin bazı bölümlerinde uygulanacak.

Elektriğin 09.00’da kesilmesi ve 17.30’da yeniden verilmesi planlanıyor. Böylece kesinti süresi 8 saat 30 dakikaya ulaşacak.

Merkez'in başka bölgeleri ile Cumayeri'ndeki bazı noktalarda da 09.00-17.00 arasında 8 saatlik kesintiler bulunuyor.

Elektrik kesintisinden etkilenecek vatandaşların özellikle uzun süreli çalışma bulunan bölgelerde gerekli tedbirleri önceden almaları ve adres bazındaki güncel programı kontrol etmeleri önem taşıyor.

Güncel ve adres bazlı planlı kesinti bilgileri SEDAŞ Planlı Elektrik Kesintileri üzerinden kontrol edilebilir.

#düzce elektrik kesintisi #31 ağustos düzce elektrik kesintisi #düzce elektrik kesintisi 31 ağustos 2026

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!