Düzce'de hafızlık eğitimi için yıl boyu sürecek çalışmalar değerlendirildi
Düzce'de Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yürütülen hafızlık eğitiminin yıl boyunca daha etkin ve planlı sürdürülmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi.
Düzce'de hafızlık eğitimi alan öğrencilerin eğitim süreçlerinin desteklenmesi ve yıl içerisinde yürütülecek çalışmaların planlanması amacıyla bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Düzce İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Din Öğretimi Birimi tarafından düzenlenen toplantı, Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı.
Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer ile İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Gürler'in yanı sıra okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hafızlık süreci değerlendirildi
Programda öğrencilerin hafızlık eğitimlerinin yıl boyunca nasıl yürütüleceğine ilişkin planlamalar ele alındı.
Öğrencilerin eğitim süreçlerinin daha etkin şekilde desteklenmesi, çalışmaların düzenli yürütülmesi ve süreç içerisinde ortaya çıkabilecek ihtiyaçlara yönelik yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.
Okulda örgün eğitimle birlikte yürütülen hafızlık programına yönelik çalışmaların eğitim öğretim yılı boyunca sürdürülmesi planlanıyor. Okulun resmî kayıtlarında da hafızlık projesinin aktif olarak yürütüldüğü görülüyor.
Toplantıda okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin görüşleri doğrultusunda hafızlık eğitiminin daha verimli yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Düzce /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Genç yaşta kuyumculuktan medyaya, turizme uzanan dikkat çeken büyüme: Cahit Vuruş'un yatırım modeli ne?




Son Haberler
Düzce'de hafızlık eğitimi için yıl boyu sürecek çalışmalar değerlendirildi



