Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Sağanak
Düzce · 15°C
Bizi Takip Edin
14 Eylül 2026 - 00:25

Düzce esnafının acı kaybı: Nurettin Korkmaz hayatını kaybetti

Düzce esnaflarından, Uzay Elektronik işletmecisi Nurettin Korkmaz hayatını kaybetti. Korkmaz, 14 Eylül Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak.

0 Paylaşım
Düzce esnafının acı kaybı: Nurettin Korkmaz hayatını kaybetti

Düzce iş dünyasının tanınan isimlerinden, Uzay Elektronik işletmecisi Nurettin Korkmaz hayatını kaybetti. Korkmaz’ın vefatı ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Merhum Hacı Süleyman Korkmaz’ın oğlu olan Nurettin Korkmaz, Ayşe Korkmaz’ın eşi, Ülviye Mutlu ve Elif Sarı’nın babasıydı.

Nurettin Korkmaz’ın cenazesi 14 Eylül’de

Nurettin Korkmaz’ın cenazesi 14 Eylül 2026 Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Saat 12.00’de, Şerefiye Mahallesi Ekin Sokak No:3’te bulunan evinin önünde helallik alınacak. Ardından merhumun cenazesi Şehitlik Camii’ne getirilecek.

Öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Nurettin Korkmaz’ın naaşı Düzce Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Güncel cenaze duyuruları ve günlük kayıtlar için Düzce vefat edenler sayfasına ulaşabilirsiniz.

Düzce Hür Haber olarak merhum Nurettin Korkmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Düzce esnafına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Düzce /Merkez
#nurettin korkmaz #nurettin korkmaz vefat #nurettin korkmaz hayatını kaybetti

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!