Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Afyonkarahisar · 19°C
Diğer
Bizi Takip Edin
18 Haziran 2026 - 12:35

Çöp Kamyonlarına El Sallıyordu! Düzce Belediyesi Minik Hayranını Unutmadı

Düzce’de çöp kamyonlarına büyük ilgi duyan 2,5 yaşındaki Ahmet Zeyd Yaran, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürpriz ziyaretiyle unutamayacağı bir gün yaşadı.

0 Okunma 0 Paylaşım

Çöp Kamyonlarına El Sallıyordu! Düzce Belediyesi Minik Hayranını Unutmadı

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her gün büyük bir heyecanla çöp kamyonlarını bekleyen 2,5 yaşındaki Ahmet Zeyd Yaran’a sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.Bahçeşehir Bölgesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Zeyd Yaran’ın çöp kamyonlarına olan ilgisi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Her gün temizlik araçlarını heyecanla takip eden minik çocuk için özel bir ziyaret düzenlendi.

Çöp kamyonu bu kez Ahmet Zeyd için geldi

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde şoför olarak görev yapan Fikret Kaya ve ekip arkadaşları, Ahmet Zeyd’i evinin önünde ziyaret etti. Karşısında çöp kamyonunu gören minik çocuk büyük mutluluk yaşadı.

Ziyaret sırasında Ahmet Zeyd’e çeşitli hediyeler takdim edildi. Ekiplerin sürprizi, aileye de duygusal anlar yaşattı.

Annesi mutluluğunu anlattı

Ahmet Zeyd’in annesi Edanur Yaran, oğlunun çöp kamyonlarını çok sevdiğini belirterek, “Evde olduğu zaman çöp kamyonunun sesini duyar duymaz pencereye koşuyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine el sallıyor ve onları heyecanla takip ediyor. Bu güzel sürpriz bizi çok mutlu etti” dedi.

Unutulmaz bir tebessüm bıraktı

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği anlamlı ziyaret, minik Ahmet Zeyd’in yüzünde unutulmaz bir tebessüm bıraktı.

#Düzce Belediyesi #Ahmet Zeyd Yaran #çöp kamyonu #Temizlik İşleri Müdürlüğü #Bahçeşehir #Bahçelievler Mahallesi #Düzce yaşam haberleri #çocuk hikayesi #sürpriz ziyaret #Fikret Kaya #belediye hizmetleri #Düzce haber

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!