Düzce Hür Haber
Düzce Hür Haber
Açık
Düzce · 12°C
Bizi Takip Edin
08 Eylül 2026 - 11:52

Torunu Ege oyuncaklarını çocuklarla paylaştı: Çilimli'de yüzleri güldüren buluşma

Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, torunu Ege ile mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarını ziyaret etti. Ege, oyuncaklarının bir bölümünü çocuklarla paylaştı.

0 Paylaşım
Torunu Ege oyuncaklarını çocuklarla paylaştı: Çilimli'de yüzleri güldüren buluşma

Düzce'nin Çilimli ilçesinde fındık hasadı için bulunan mevsimlik tarım işçilerinin çocukları, Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız ve torunu Ege ile bir araya geldi.

Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yıldız, ailelerle de sohbet etti. Buluşmanın dikkat çeken anlarından biri ise Yıldız'ın torunu Ege'nin oyuncaklarının bir bölümünü çocuklarla paylaşması oldu.

Oyuncaklarını çocuklarla paylaştı

Ege'nin oyuncaklarını paylaşmasıyla çocuklar keyifli anlar yaşarken, Başkan Yıldız da paylaşma ve yardımlaşma kültürünün küçük yaşlarda kazandırılmasının önemine dikkat çekti.

Yıldız, “Evlatlarımıza, torunlarımıza küçük yaşta paylaşmayı, yardımlaşmayı ve gönül bağı kurmayı aşılamak bizler için en kıymetli mirastır” dedi.

Ailelerle sohbet etti

Mevsimlik tarım işçilerinin aileleriyle de görüşen Yıldız, kendilerini güler yüzle karşılayan ailelere teşekkür etti.

Çocukların neşeli anlarına sahne olan ziyaret, oyuncakların paylaşılmasıyla renkli görüntülere sahne oldu. Yıldız, çocukların mutluluğunun daim olması temennisinde bulundu.

Düzce /Çilimli
#çilimli #yılmaz yıldız #çilimli belediye başkanı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!