Zehir tacirlerine göz açtırmıyorlar

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 08.01.2024 - 18:07, Güncelleme: 08.01.2024 - 18:07
 

Zehir tacirlerine göz açtırmıyorlar

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda İl genelinde uyuşturucu satıcı ve imalatçılarına yönelik operasyonlar devam ediyor.
  Yapılan baskın ve operasyonlarda 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu madde imalatı, ticareti ve kullanıcılarına yönelik soruşturmalar çerçevesinde il genelinde zehir tacirlerine yönelik operasyon ve baskınlar devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince polis görev bölgesinde 21 farklı olayda 23 şahsa işlem yapıldı. Bu şahıslardan 3 tanesi çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan baskınlarda 10 gram metamfetamin, 1 kilo 088 gram sentetik kannabinoid, 12 kilo 80 gram esrar maddesi ile 11 adet hap yakalandı.  
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda İl genelinde uyuşturucu satıcı ve imalatçılarına yönelik operasyonlar devam ediyor.
 
Yapılan baskın ve operasyonlarda 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen uyuşturucu madde imalatı, ticareti ve kullanıcılarına yönelik soruşturmalar çerçevesinde il genelinde zehir tacirlerine yönelik operasyon ve baskınlar devam ediyor. Bu çerçevede Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince polis görev bölgesinde 21 farklı olayda 23 şahsa işlem yapıldı. Bu şahıslardan 3 tanesi çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan baskınlarda 10 gram metamfetamin, 1 kilo 088 gram sentetik kannabinoid, 12 kilo 80 gram esrar maddesi ile 11 adet hap yakalandı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.