Zehir Tacirleri Terası Tarla Yapmışlar

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2023 - 13:55, Güncelleme: 22.06.2023 - 15:16
 

Zehir Tacirleri Terası Tarla Yapmışlar

Düzce’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir binanın teras katında yapılan aramada 15 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttükleri çalışmalarda kent merkezinde bir binanın teras katında yapılan aramada boyları 50 cm ile 60 cm Aralığında 15 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu maddelerin murakabesi hakkında kanuna muhalefet ve uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.
Düzce’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir binanın teras katında yapılan aramada 15 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttükleri çalışmalarda kent merkezinde bir binanın teras katında yapılan aramada boyları 50 cm ile 60 cm Aralığında 15 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> uyuşturucu maddelerin murakabesi hakkında kanuna muhalefet ve uyuşturucu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.