**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Zam Yağmuru Düzce'de Sürüyor

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.02.2024 - 16:27, Güncelleme: 03.02.2024 - 16:27
 

Zam Yağmuru Düzce'de Sürüyor

Düzce ilçelerindeki otobüs fiyatlarında yaşanan düzensizlik ve sürekli zamlar, vatandaşları mağdur ediyor.
Kooperatiflere bağlı ilçelere yolcu taşıyan minibüslerin fiyat farkları, kilometre başı hesaplamalar ve bu uygulamaların sebeplerini vatandaslar merak ediyor. Gölyaka'dan Düzce'ye olan 20,06 km'lik mesafe için yapılan zamla tam fiyat 35 TL, öğrenci 30 TL oldu. Bu durum vatandaşları rahatsız ediyor. Gölyaka halkı, otobüslerin pahalılığından şikayet ederken, sürekli gelen düzensiz zam politikalarını ise eleştiriyor. Gümüşova ile Gölyaka arasındaki fiyat farkları ve kilometre hesaplamaları da dikkat çekiyor. 34,6 km'lik Gümüşova mesafesi için tam fiyat 25 TL, öğrenci 20 TL iken, Gölyaka'ya daha uzun mesafe olan 20,06 km için tam fiyat 35 TL, öğrenci 30 TL olarak belirlendi. Bu durum da vatandaşların tepkisine neden oluyor. Cumayeri, Kaynaşlı, Çilimli, Yığılca ve Akçakoca ilçelerindeki otobüs fiyatlarında da benzer sorunlar yaşanıyor. Özellikle Cumayeri ve Kaynaşlı'da mesafe ve fiyatlar arasındaki tutarsızlık vatandaşların öfkesini çekiyor. Çilimli ile Düzce arası 14,8 km için tam fiyat 25 TL, öğrenci 20 TL iken, Yığılca ile Düzce arası 34,8 km için tam fiyat 80 TL belirlendi. Bu adil olmayan durum ise vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor.  İlçeler arasındaki otobüs fiyat farklarının sebepleri ve sürekli zam politikaları vatandaşları mağdur ediyor. Düzce'nin ulaşım sorunlarıyla ilgili çözümler aranırken, kooperatiflerin kendi kafalarına göre zamlar uygulaması, özellikle düşük gelirli aileleri zor durumda bırakıyor.  
Düzce ilçelerindeki otobüs fiyatlarında yaşanan düzensizlik ve sürekli zamlar, vatandaşları mağdur ediyor.

Kooperatiflere bağlı ilçelere yolcu taşıyan minibüslerin fiyat farkları, kilometre başı hesaplamalar ve bu uygulamaların sebeplerini vatandaslar merak ediyor. Gölyaka'dan Düzce'ye olan 20,06 km'lik mesafe için yapılan zamla tam fiyat 35 TL, öğrenci 30 TL oldu. Bu durum vatandaşları rahatsız ediyor. Gölyaka halkı, otobüslerin pahalılığından şikayet ederken, sürekli gelen düzensiz zam politikalarını ise eleştiriyor.

Gümüşova ile Gölyaka arasındaki fiyat farkları ve kilometre hesaplamaları da dikkat çekiyor. 34,6 km'lik Gümüşova mesafesi için tam fiyat 25 TL, öğrenci 20 TL iken, Gölyaka'ya daha uzun mesafe olan 20,06 km için tam fiyat 35 TL, öğrenci 30 TL olarak belirlendi. Bu durum da vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Cumayeri, Kaynaşlı, Çilimli, Yığılca ve Akçakoca ilçelerindeki otobüs fiyatlarında da benzer sorunlar yaşanıyor. Özellikle Cumayeri ve Kaynaşlı'da mesafe ve fiyatlar arasındaki tutarsızlık vatandaşların öfkesini çekiyor. Çilimli ile Düzce arası 14,8 km için tam fiyat 25 TL, öğrenci 20 TL iken, Yığılca ile Düzce arası 34,8 km için tam fiyat 80 TL belirlendi. Bu adil olmayan durum ise vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor. 

İlçeler arasındaki otobüs fiyat farklarının sebepleri ve sürekli zam politikaları vatandaşları mağdur ediyor. Düzce'nin ulaşım sorunlarıyla ilgili çözümler aranırken, kooperatiflerin kendi kafalarına göre zamlar uygulaması, özellikle düşük gelirli aileleri zor durumda bırakıyor.

 
Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.