Yumruklarla konuştu 3 yaralı, 5 gözaltı
Yumruklarla konuştu 3 yaralı, 5 gözaltı
Bolu’da iki grup tekme ve yumruklarla birbirine girdi: 3 yaralı, 5 gözaltı
Bolu’da iki grup arasında çıkan tekmeli yumruklu kavgada 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, Aktaş Mahallesi Süreyya Sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir anda alevlenerek kavgaya dönüştü.

Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada 3 kişi yaralandı.Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kavgaya ilk olarak mahalle bekçileri müdahale etti. Polis ve bekçilerin müdahalesiyle taraflar güçlükle yatıştırıldı. Kavgada yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

Bolu HABERİ
Düzce’de son dakika gelişmeleri ve tüm yerel haberler için Google’da “Düzce Hür Haber” yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

