Düzce Fındık Fiyatları 28 Temmuz 2026: Hasat Yaklaşırken Fiyatlar Yerinde Sayıyor

Fındık Fiyatları (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.07.2026 - 12:33, Güncelleme: 28.07.2026 - 12:33
 

Düzce Fındık Fiyatları 28 Temmuz 2026: Hasat Yaklaşırken Fiyatlar Yerinde Sayıyor

28 Temmuz 2026 itibarıyla Düzce'de 50 randıman fındık 150 TL'den işlem görmeye devam ediyor. Hasat yaklaşırken üreticiler fiyatlarda beklenen hareketi yakından izliyor.
Düzce fındık fiyatları 28 Temmuz 2026 Salı günü de üreticilerin gündemindeki yerini koruyor. Düzce'de 50 randıman kabuklu fındık 150 TL seviyesinde işlem görmeye devam ederken, Batı Karadeniz genelinde serbest piyasada fiyatlar 150 TL ile 160 TL bandındaki seyrini sürdürüyor. Üreticiler ise hasat döneminin yaklaşmasıyla birlikte hem fiyatları hem de resmi hasat takvimine ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor. Düzce'de fındık fiyatları 150 TL seviyesinde 28 Temmuz 2026 itibarıyla Düzce serbest piyasasında 50 randıman kabuklu fındık 150 TL seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Yeni haftanın ikinci işlem gününde de fiyatlarda önemli bir değişiklik yaşanmazken, üreticiler piyasada oluşabilecek yeni hareketleri izlemeyi sürdürüyor. Batı Karadeniz genelinde fiyatların önceki günlerle benzer seviyelerde seyretmesi, üreticilerin dikkatini hasat öncesi oluşabilecek yeni gelişmelere çevirmiş durumda. 28 Temmuz 2026 güncel fındık fiyatları Düzce: 150 TL Sakarya: 150 TL Zonguldak: 155 TL Karabük: 160 TL Batı Karadeniz'de fiyat dengesi sürüyor Düzce ve Sakarya'da 150 TL seviyesi korunurken, Zonguldak'ta 155 TL, Karabük'te ise 160 TL seviyelerindeki alımlar devam ediyor. Serbest piyasadaki fiyatlar; ürünün randımanı, kalitesi, nem oranı ve alım yapan firmaların uyguladığı fiyat politikasına göre farklılık gösterebiliyor. Hasat takvimi yakından takip ediliyor Hasat dönemine sayılı günler kala üreticiler yalnızca serbest piyasa fiyatlarını değil, resmi hasat takvimine ilişkin açıklamaları da yakından izliyor. Bazı bölgelerde rakıma göre hasat başlangıç tarihleri netleşirken, Düzce'de yapılacak resmi açıklama merakla bekleniyor. Hasat sürecine ilişkin son gelişmeler ve açıklanan ilk takvimin ayrıntıları için fındıkta ilk hasat takvimi haberimizi inceleyebilirsiniz. Üreticiler piyasadaki yeni hareketi bekliyor Hasat dönemine yaklaşılırken üreticiler, serbest piyasada oluşabilecek yeni fiyat hareketlerini yakından takip etmeyi sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde açıklanabilecek yeni alım fiyatları ve piyasa gelişmeleri, fındık piyasasının yönü açısından belirleyici olmaya devam edecek. Düzce Hür Haber, Düzce başta olmak üzere Batı Karadeniz'deki güncel fındık fiyatlarını ve hasat sürecine ilişkin doğrulanmış gelişmeleri anlık olarak okuyucularıyla buluşturmaya devam edecek.
28 Temmuz 2026 itibarıyla Düzce'de 50 randıman fındık 150 TL'den işlem görmeye devam ediyor. Hasat yaklaşırken üreticiler fiyatlarda beklenen hareketi yakından izliyor.

Düzce fındık fiyatları 28 Temmuz 2026 Salı günü de üreticilerin gündemindeki yerini koruyor. Düzce'de 50 randıman kabuklu fındık 150 TL seviyesinde işlem görmeye devam ederken, Batı Karadeniz genelinde serbest piyasada fiyatlar 150 TL ile 160 TL bandındaki seyrini sürdürüyor. Üreticiler ise hasat döneminin yaklaşmasıyla birlikte hem fiyatları hem de resmi hasat takvimine ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor.

Düzce'de fındık fiyatları 150 TL seviyesinde

28 Temmuz 2026 itibarıyla Düzce serbest piyasasında 50 randıman kabuklu fındık 150 TL seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Yeni haftanın ikinci işlem gününde de fiyatlarda önemli bir değişiklik yaşanmazken, üreticiler piyasada oluşabilecek yeni hareketleri izlemeyi sürdürüyor.

Batı Karadeniz genelinde fiyatların önceki günlerle benzer seviyelerde seyretmesi, üreticilerin dikkatini hasat öncesi oluşabilecek yeni gelişmelere çevirmiş durumda.

28 Temmuz 2026 güncel fındık fiyatları

  • Düzce: 150 TL
  • Sakarya: 150 TL
  • Zonguldak: 155 TL
  • Karabük: 160 TL

Batı Karadeniz'de fiyat dengesi sürüyor

Düzce ve Sakarya'da 150 TL seviyesi korunurken, Zonguldak'ta 155 TL, Karabük'te ise 160 TL seviyelerindeki alımlar devam ediyor. Serbest piyasadaki fiyatlar; ürünün randımanı, kalitesi, nem oranı ve alım yapan firmaların uyguladığı fiyat politikasına göre farklılık gösterebiliyor.

Hasat takvimi yakından takip ediliyor

Hasat dönemine sayılı günler kala üreticiler yalnızca serbest piyasa fiyatlarını değil, resmi hasat takvimine ilişkin açıklamaları da yakından izliyor. Bazı bölgelerde rakıma göre hasat başlangıç tarihleri netleşirken, Düzce'de yapılacak resmi açıklama merakla bekleniyor.

Hasat sürecine ilişkin son gelişmeler ve açıklanan ilk takvimin ayrıntıları için fındıkta ilk hasat takvimi haberimizi inceleyebilirsiniz.

Üreticiler piyasadaki yeni hareketi bekliyor

Hasat dönemine yaklaşılırken üreticiler, serbest piyasada oluşabilecek yeni fiyat hareketlerini yakından takip etmeyi sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde açıklanabilecek yeni alım fiyatları ve piyasa gelişmeleri, fındık piyasasının yönü açısından belirleyici olmaya devam edecek.

Düzce Hür Haber, Düzce başta olmak üzere Batı Karadeniz'deki güncel fındık fiyatlarını ve hasat sürecine ilişkin doğrulanmış gelişmeleri anlık olarak okuyucularıyla buluşturmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.