Yılbaşı tedbirleri masaya yatırıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2021 - 14:07, Güncelleme: 30.12.2021 - 14:07
 

Yılbaşı tedbirleri masaya yatırıldı

Yılbaşı tedbirleri masaya yatırıldı
2022 yılına sayılı günler kala Düzce’de muhtemel oluşabilecek sorunlar öncesinde yılbaşı tedbirleri toplantısı düzenlendi. Toplantıda alınan kararlar yılbaşı akşamı uygulamaya geçirilecek.2022 yılına girmeye sayılı günler kala Düzce’de bir çok noktada yılbaşı eğlencesi planlanıyor. Bu planlanan etkinliklerde herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılmaması adına Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında ‘yılbaşı tedbirleri’ konulu toplantı düzenlendi. Toplantıya, vali yardımcıları Süleyman Hurrem Aksoy ve Gürbüz Saltaş, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladı. Yılbaşı günü ve gecesi Düzce’de huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesi için gerekli tedbir kararlarının görüşüldüğü toplantıda alınan kararlar, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde uygulanacak.
Yılbaşı tedbirleri masaya yatırıldı

2022 yılına sayılı günler kala Düzce’de muhtemel oluşabilecek sorunlar öncesinde yılbaşı tedbirleri toplantısı düzenlendi. Toplantıda alınan kararlar yılbaşı akşamı uygulamaya geçirilecek.2022 yılına girmeye sayılı günler kala Düzce’de bir çok noktada yılbaşı eğlencesi planlanıyor. Bu planlanan etkinliklerde herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılmaması adına Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında ‘yılbaşı tedbirleri’ konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıya, vali yardımcıları Süleyman Hurrem Aksoy ve Gürbüz Saltaş, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladı. Yılbaşı günü ve gecesi Düzce’de huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesi için gerekli tedbir kararlarının görüşüldüğü toplantıda alınan kararlar, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.