Yılbaşı öncesi kaçak alkoller ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2023 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:34
 

Yılbaşı öncesi kaçak alkoller ele geçirildi

Düzce’de jandarma ekipleri yol kontrolünde kaçak alkol ele geçirdi.
  Yılbaşı öncesinde Düzce il jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler denetimlerini hızlandırdı. Bu çerçevede Anadolu otoyolu üzerinde yapılan yol kontrol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan otobüste yapılan arama neticesinde; 44 şişe kaçak/sahte alkol ile 22 gram esrar, 2 adet tabanca ve tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheli 3 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.  
Düzce’de jandarma ekipleri yol kontrolünde kaçak alkol ele geçirdi.
 
Yılbaşı öncesinde Düzce il jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler denetimlerini hızlandırdı. Bu çerçevede Anadolu otoyolu üzerinde yapılan yol kontrol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan otobüste yapılan arama neticesinde; 44 şişe kaçak/sahte alkol ile 22 gram esrar, 2 adet tabanca ve tabanca fişeği ele geçirildi.
Şüpheli 3 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.